ȘOCANT. O româncă a reclamat că a fost victima unui viol și apoi i s-a închis telefonul: Zeci de voluntari au pornit în căutare ei! Unde l-au găsit pe agresor

0
140

O româncă din Iași a reclamat la Poliție faptul că a fost victima unui viol și că se află în afara unei localități. La scurt timp după apelul la 112 i s-a închis telefonul iar zeci de voluntari au pornit în căutarea ei alături de autorități pentru a o găsi atât pe ea, cât și pe agresor. 

Femeia se afla în afara localității Cozia, pe un câmp împrejmuit de păduri, din județul Iași, când a sunat la 112 să reclame că a fost violată de un bărbat. Polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni s-au mobilizat alături de alți voluntari și au pornit în căutarea ei întrucât acesteia i s-a închis telefonul. Căutările au fost efectuate de peste 50 de forţe şi voluntari.

„Urmare a sesizării, poliţiştii cu sprijinul poliţiştilor de frontieră echipaţi cu o cameră cu termoviziune, jandarmilor, reprezentanţilor I.S.U.J. Iaşi şi al voluntarilor au demarat, de îndată, căutările femeii, căreia i se descărcase bateria telefonului mobil”, informează IPJ Iași.

Bărbatul, descoperit în apropierea unei stâni

Ulterior, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti a fost identificat bărbatul, de 51 ani, bănuit de comiterea faptei, care a fost depistat, ascuns la aproximativ 1,5 km de stână. De asemenea, și victima a fost găsită.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, iar cercetările continuă sub coordonarea procurorilor unităţii de Parchet competente.

Caz șocant: O fetiță de doar 12, victimă a violului în repetate rânduri

Unul dintre cele mai șocante cazuri de viol recente este cel al unei fetițe din localitatea Ghioroiu, care ar fi fost agresată sexual de mai multe ori de un bărbat din județul Vâlcea.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, bărbatul suspectat de viol în formă continuată a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, printr-o decizie a magistraţilor Judecătoriei Bălceşti.

În faţa instanţei de judecată, el a cerut, prin avocatul din oficiu, să fie introdus în arest la domiciliu, solicitarea fiind respinsă.

Victima acestuia este o fată de 12 ani din comuna Ghioroiu

„În cursul lunii iunie 2020, inculpatul Şunică Ionuţ a întreţinut, prin constrângere, în mod repetat raporturi sexuale constând în acte sexuale orale şi anale şi a efectuat acte de agresiune sexuală, faţă de o minoră, în vârstă de 12 ani, la data săvârşirii faptelor. Profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa”, a transmis Parchetul.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here