ACUZAȚII. Daniel Zamfir, mesaj pentru Florin Cîțu: „Că ești mincinos și hoț, nu mai este un secret pentru nimeni! Cel mai grav este că ești pus pe prăduit România!”

0
97

Senatorul PSD Daniel Zamfir continuă seria declarațiilor dure la adresa actualului ministru al Finanțelor, Florin Cîțu.

Reacția vehementă survine după ce România are al doilea cel mai mic pachet de măsuri anticriză din regiunea noastră, cu 4,8% din PIB, conform unei prezentări a economistului-șef pentru Europa Centrală și de Est din cadrul UniCredit Bank Londra, Dan Bucșa.

„Spun de multă vreme că ceea ce face Cîțu, e premeditat. Continuă să se împrumute fără măsură ca să ajungem, fie la un acord cu FMI, fie să fim nevoiţi să vindem CEC-ul – auditul deja a fost terminat şi e pregătit de vanzare-Hidroeletrica sau Portul Constanța.

Daniel Zamfir: „Oamenii ăştia vor să prăduiască tot! Îşi urmăresc planul PAS cu PAS!”

Cum e cu cel mai mare program de relansare economică? E un mare fâs! Suntem la coadă Europei! Eşti un mare mincinos, dle Cîțu! Că eşti mincinos şi hoţ, nu mai e un secret pentru nimeni! Cel mai grav e că eşti pus pe prăduit România!”, scrie senatorul PSD pe Facebook.

Florin Cîțu, de la dubii la certitudini: ”Investiții record, rata inflației în scădere și condiții monetare mai relaxate”

Ministrul Finanțelor a trecut de la faza dubiilor la cea a certitudinilor economice și afirmă că reducerea ”semnificativă” a inflației reprezintă un succes al guvernării liberale.

În condițiile în care din ce în ce mai mulți români se plâng de o scădere graduală a nivelului de trai, criza medicală a coronavirusului lăsând ”urme” nedorite, la toate nivelurile și în toate domeniile de activitate, Florin Cîțu întocmește un ”studiu comparativ” ad-hoc și scrie prețurile la bunurile de consum au crescut doar cu 0.08% în luna iunie, comparativ cu luna mai. Ministrul Finanțelor trimite și ”săgeți” către adversarii politici, precizând că anul trecut, în aceeeași perioadă, ”guvernarea socialistă” înregistra o creștere de 2.6%.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here