Tăriceanu, atac la adresa lui Iohannis: Cât de rupt de realitate trebuie să fii ca să deschizi subiectul cinismului în politică

0
191

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îl acuză pe Klaus Iohannis că a ascuns virusul pentru a face alegeri anticipate și crede că „legea carantinei va trece doar în momentul în care ea nu va mai reprezenta o amenințare pentru români”.

„Cât de rupt de realitate trebuie să fii ca să deschizi tu, Președintele Prompter, subiectul cinismului în politică? Tu, care ai ascuns virusul ca să faci alegeri anticipate? Tu, care ai spus că virusul este doar o răceală cu ușoare dureri în gât? Tu, care închizi ochii la șmenurile guvernanților care fură fără rușine la achizițiile materialelor sanitare?”, spune Călin Popescu Tăriceanu, într-o postare pe Facebook.

Preşedintele ALDE, despre legea carantinei

„Legea carantinei va trece doar în momentul în care ea nu va mai reprezenta o amenințare pentru români. Când nu politrucii vor hotărî internarea forțată sau confiscarea bunurilor celor suspectați de infectare cu coronavirus.

Calitatea de suspect de infectare sau chiar de bolnav nu ne transformă pe toți în infractori așa cum încercați voi să ne faceți să credem!

Calin Popescu Tariceanu, despre reacția guvernanților la numărul mare de infectări cu COVID-19

„Mă enervează maximum mirarea asta falsă pe care o afișează guvernanții când se raportează creșteri ale numărului de infectați cu coronavirus. Oare la ce se așteptau ei după ce viața a revenit cât de cât la normal? În condițiile în care oamenii au început să circule cu transportul în comun, să se întâlnească cu alte persoane pe care nu le-au putut vedea în perioada de stare de urgență sau să călătorească, nu era de așteptat ca numărul să crească?! Sunt sute de mii de români care au fost surprinși în străinătate de măsurile de izolare și acum s-au întors acasă. Deci alte posibile surse de infectare.

În loc să se lamenteze și să dea vina pe alții, guvernul Iohannis-Orban ar trebui să ia măsuri de prevenție mai degrabă decât de coerciție. Asta înseamnă să dea celor care au nevoie măști de protecție. Au instituit obligația de a purta măști în spații închise, dar nu au fost în stare să dea celor defavorizați măștile pe care sunt obligați să le dea”.

Citește continuarea…

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here