Ultima oră: Raed Arafat, pe porțile DIICOT! Șeful DSU dă declarații în fața procurorilor

0
439

Raed Arafat a depus o plângere penală împotriva celor care l-au ameninţat cu moartea pe reţele de socializare. Joi, 16 iulie, șeful DSU a intrat pe porțile DIICOT, dând declarații în fața procurorilor cu privire la cele reclamate.

„Este vorba de două ameninţări cu moartea care au fost publice şi care au fost destul de evidente, emise de oameni care pot chiar să facă rău”, a reclamat Arafat.

Secretarul de stat din Ministerul de Interne a spus că a venit la DIICOT să depună o plângere penală privind amenințările cu moartea primite, „iar de aici încolo e treaba autorităţilor”. Întrebat despre ce amenințări este vorba, Arafat a făcut doar această precizare: „Una, printr-un film care a fost postat public, şi una, prin postarea publică pe care o ştie toată lumea”.

Raed Arafat a menționat că nu cunoaşte persoana care a formulat ameninţările la adresa sa: „Mai vin din astea, dar acestea chiar au părut serioase şi a trebuit să le depun (n.r. – plângerile), pentru că nu poţi să permiţi aşa ceva. Eu sper să fie totul ok”.

Raed Arafat, amenințat cu moartea pe Facebook

Poliţia s-a autosesizat şi a deschis o anchetă după ce Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea pe rețeaua de socializare Facebook.

Autorul amenințărilor ar fi un bărbat din Alba Iulia, care susţine că pandemia Covid-19 nu există, totul fiind o conspiraţie. „Domnule Raed Arafat, eu o să fiu acela care o să vă îngroape alături de un porc, într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră!”, a scris respectivul pe Facebook.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here