UPDATE – Trei muncitori care efectuau lucrări la o rețea de canalizare au fost surprinși sub un mal de pământ. Unul dintre ei a decedat

0
131

Trei bărbați care efectuau lucrări la o rețea de canalizare au fost surprinși sub un mal de pământ. Pentru extragerea persoanelor și pentru acordarea asistenței medicale de urgență acționează 2 echipaje de descarcerare, 2 containere multirisc, 3 ambulanțe din cadrul serviciului județean de ambulanță Dâmbovița, 1 elicopter SMURD și 3 buldoexcavatoare.

Unul dintre muncitori a decedat

Actualizare: Un muncitor în vârstă de 20 de ani a decedat, sâmbătă, după ce a fost surprins sub un mal de pământ.

In acest moment, situația se prezintă astfel: un bărbat de 16 ani îngropat până la nivelul brâului (conștient, cooperant), un bărbat de 26 ani îngropat până la nivelul umerilor (cu semne vitale) și un bărbat de 20 ani îngropat până la nivelul capului (fără semne vitale). Se lucrează pentru extragerea victimelor

Pentru extragerea persoanelor și pentru acordarea asistenței medicale de urgență se acționează cu 2 echipaje de descarcerare, 2 containere multirisc, 3 ambulanțe din cadrul serviciului județean de ambulanță Dâmbovița, 1 elicopter SMURD și 3 buldoexcavatoare.

Este o misiune contracronometru și se acționează integrat pentru extragerea celor 3 persoane surprise sub malul de pământ.

Astăzi a mai fost solicitată intervenția unui echipaj cu elicopter SMURD

Un accident grav a avut loc, sâmbătă, pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, după ce un autoturism şi o motocicletă au intrat în coliziune. Evenimentul s-a soldat cu rănirea a două persoane, anunţă Centrul Infotrafic, din Poliţia Română.

Potrivit primelor informații, femeia de pe motocicletă a intrat în stop cardio-respirator și este resuscitată, iar motociclistul are hemoragie masivă.

La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD. Accidentul a avut loc la kilometrul 99, în zona localităţii Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi.

De asemenea, circulaţia este restricţionată pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa.

Plan Roșu de intervenție. Accident grav cu 12 victime în județul Covasna, dintre care cinci copii

Un accident în care au fost implicate 12 persoane a avut loc duminia trecută pe DJ121 între localitățile Imeni și Zăbala, în județul Covasna. Toate persoanele au fost duse la spitalele din Sfântu Gheorghe și Brașov.

Potrivit ISU Covasna, pompierii militari au fost solicitați să intervină la un accident rutier, în care au fost implicate două mașini, produs pe DJ121 între localitățile Imeni și Zăbala.

În eveniment au fost implicate 12 persoane, dintre care 7 adulți și 5 copii, iar șoferul unei mașini a rămas încarcerat.

Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție, iar la fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, cinci ambulanțe și o autospecială pentru transport victime multiple.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here