Horoscop, 31 iuie 2020. „Gemenii” ar trebui să petreacă mai mult timp în natură, pentru a scăpa de stresul acumulat în ultimul timp

0
103

Horoscopul zilei de vineri, 31 iulie 2020. Nativii din zodia „Fecioară” primesc o veste bună pe plan financiar, astfel că reușesc să scape de stresul legat de bani.

Berbec
Nu reușești să găsești în tine încrederea de care ai nevoie. Astfel, ajungi să te îndoiești chiar și de propriile păreri. Încearcă să discuți cu cineva în care ai încredere despre problemele cu care te confrunți.

Taur
Ai multe idei și îți dorești să le pui pe toate în aplicare cât mai repede. Încearcă, totuși, să îți faci o listă de priorități care să-ți permită să te organizezi mai bine. Fă lucrurile pe rând, dacă vrei să iasă bine.

Gemeni
Ai multă energie pozitivă și îți dorești să te conectezi cât mai bine cu propria persoană. De asemenea, azi petreci cât de mult timp poți în natură, pentru a reuși să scapi de stresul acumulat.

Rac
Reacționezi impulsiv chiar și atunci când vine vorba de persoanele importante din viața ta. Este recomandat să petreci cât mai mult timp singur, pentru a putea să te reconectezi cu propria persoană.

Leu
Muncești mai mult decât în mod normal și nu reușești să îți aloci nici măcar un moment de pauză. Nu reușești să muncești în echipă, iar acest lucru pune mai multă presiune pe propria persoană.

Fecioară
Primești o veste bună pe plan financiar, astfel că reușești să scapi de stresul legat de bani și te bucuri de reușită. Totuși, încearcă să te gândești la niște economii, pentru a nu te mai confrunta cu astfel de probleme.

Citește horoscopul integral, pe Jurnalul.ro

Prognoza meteo, 31 iulie 2020. Vremea se menține călduroasă, chiar caniculară, în cea mai mare parte a țării

Potrivit prognozei meteo de vineri, 31 iulie, vremea se menține călduroasă, chiar caniculară, în cea mai mare parte a țării, în special după-amiaza în regiunile sudice.

Cu toate acestea, valorile termice vor marca o ușoară scădere față de ziua precedentă. Cât privește disconfortul termic, acesta se va menține accentuat, îndeosebi în Muntenia, Oltenia, Dobrogea și Banat, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge sau va depăși pragul critic de 80 de unități, potrivit stirimeteo.com.

Cerul va fi variabil, dar mai ales după-amiaza și în prima parte a nopții vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, intensificări ale vântului ce vor putea lua aspect de vijelie, averse și descărcări electrice, local la deal, la munte, în estul, în sudul țării și izolat în restul teritoriului.

Ploile vor avea și caracter torențial, pe suprafețe mici se vor acumula cantități mai importante de apă și vor fi condiții de grindină.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 36 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 22 de grade Celsius.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de vineri, 31 iulie, de la ora 11.30

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de vineri, 31 iulie, de la ora 11.30.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here