Cum si unde sa gasesti un partener online in siguranta

0
916

Gasirea unui partener prin retea este tot mai des intalnita. Aplicatiile si site-urile de contact ne permit sa selectam cu exactitate si confort cu cine dorim sa intalnim. Flirtingul online poate fi o idee buna, dar exista cateva lucruri de care trebuie sa tii cont pentru a evita dezamagirea, inselaciunea sau situatiile periculoase. Acest articol explica cum sa flirtezi in siguranta online.

Intalnirea oamenilor prin Internet ne ofera posibilitatea de a cunoaste oameni din multe locuri din lume, ceea ce ne permite sa avem acces la persoane pe care nu le-am putea gasi in mediul nostru zilnic. Astfel, avem posibilitatea sa intalnim potentiali parteneri de orice nationalitate, rasa, orientare sexuala sau hobby.

Cauta dragoste online

Pana acum cativa ani, gasirea unui partener era o datorie sociala: singuratatea era incruntata (in special in randul femeilor). Principalele festivaluri, dansurile de duminica dupa-amiaza, au fost oportunitati de rezolvare a acestei nevoi. Cautarea unui partener s-a limitat practic la sfera locala.

Odata cu sosirea internetului la mijlocul anilor ’90, site-uri web speciale au inceput sa fie create pentru a satisface oamenii. Marea schimbare pe care aceasta a presupus-o a fost posibilitatea de a filtra caracteristicile utilizatorilor acestor servicii pentru a le face sa se potriveasca gusturilor noastre: varsta, inaltime, culoarea ochilor etc. Telefoanele mobile inteligente au adaugat viteza si geolocalizare.

La inceput, flirtul pe internet a fost stigmatizat: se credea ca cei care ar putea flirta doar online au fost pentru ca nu aveau oportunitati in afara acestei zone. Acest lucru a alimentat ideea ca acesti oameni erau periculosi sau minteau. In prezent, cautarea iubirii – sau a altor tipuri de relatii – in retea este mai normalizata, dar unele dintre riscurile acesteia raman in vigoare.

Primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti pentru a gasi un partener pe Internet este sa alegeti locul . Da, Internetul este echivalent cu o zona mare de baut in care trebuie sa alegeti tipul de bar in care doriti sa flirtati. Asta presupunand ca iti amintesti cum s-a agatat la bar. Ideea este ca aveti mai multe optiuni:

Site-uri de contact

Aceste site-uri de intalnire sunt, in general, platite si au drept scop gasirea unui partener, dar un partener real , un partener stabil . Oamenii merg pe aceste pagini stabilind anumite criterii despre partenerul lor ideal si, avertizam, pe masura ce trece timpul, aceste criterii vor trebui sa fie mai flexibile. Multe, multe cupluri fericite au lasat un site de intalnire.

Aplicatii de intalniri

Aplicatiile pentru a flirta, cu Tinder pe tron, sunt orientate catre un foreplay sexual , dar, prin modul in care poti gasi oameni pentru intalniri casual, escorte ieftine ploiesti, bucuresti, cluj, si din cand in cand iubire.

Retele sociale

Cine nu s-a indragostit vreodata de like-urile Facebook? Retelele sociale nu sunt concepute pentru a gasi dragoste, dar oamenii inteligenti se datoreaza faptului ca folosesc toate resursele de care dispun pentru a-si atinge scopul. Asadar, nu excludeti Facebook , Twitter sau Instagram pentru a gasi un partener.

Un lucru rau legat de intalnirile online este ca, deoarece a devenit o metoda atat de populara de a gasi un partener, a fost foarte aglomerat de oameni , iar in unele cazuri este dificil sa gasesti pe cineva datorita marii diversitati a utilizatorilor online. Adica, piata a devenit prea mare. Clientii acestor pagini si aplicatii au nevoie de un plan specific inainte de scufundarea in aceste retele.

Pe de alta parte, problema compatibilitatii nu este intotdeauna corecta, asa ca se termina in unele relatii care nu dureaza in timp. De asemenea, problema comunicarii este complicata, deoarece nu poti intalni o persoana prin chat sau apel video, si este, de asemenea, un sistem care, din pacate, se preteaza la inselaciune si chiar posibile pericole.

Totusi, intalnirile online sunt aici pentru a ramane si, cu numere de intalnire sanatoase de lunga durata, este putin probabil sa plece. Daca sunteti in cautarea unui partener, cu siguranta aceasta ar putea fi o optiune. Mult noroc!

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here