Bărbat căutat de poliţişti după ce a tras cu un pistol în sediul unei firme din Ilfov

0
59

Un bărbat este căutat de poliţişti, după ce marţi ar fi tras un o armă neletală în sediul unei firme din judeţul Ilfov, iar apoi care a fugit. IPJ Ilfov transmite că l-a identificat pe acesta, fiind angajat în cadrul companiei.

Potrivit IPJ Ilfov, poliţiştii au fost sesizaţi marţi de o femeie că în sediul unei firme un angajat a folosit un pistol şi a tras în interiorul respectivei societăţi comerciale.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Voluntari, care, din informaţiile obţinute, au constatat că bărbatul a plecat din curtea firmei cu o maşină.

La fața locului s-au deplasat, imediat, polițiștii orașului Voluntari împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier și ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au desfășurat activități specifice din competență. La fața locului bărbatul în cauză nu a fost găsit, iar din informațiile obținute s-a constatat faptul că, acesta a părăsit curtea societății, cu un autoturism”, precizează IPJ Ilfov.

Poliţiştii au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre un bărbat de 42 de ani.

Din primele verificări, poliţiştii au constatat că acesta a folosit o armă neletală, trăgând un foc de armă în interiorul societăţii.

În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru depistarea bărbatului şi luarea măsurilor legale care se impun.

Mama care s-a filmat în timp ce-și bătea fetița a fost arestată pentru 30 de zile

Mama care își bătea fiica de doar cinci ani și o filma a fost reținută de polițiști, luni seară și dusă la audieri, unde va rămâne în următoarele 24 de ore! Între timp, procurorii vor decide dacă pe numele ei vor emite un mandat de arestare pentru 30 de zile, sub acuzația de rele tratamente aplicate minorului.

Mama violentă este acuzată de rele tratamente aplicate minorului și violență în familie.

Procurorii care au dispus urmărirea penală a femeii susțin că în cursul lunii august aceasta și-a agresat în mod repetat fiica în vârstă de aproximativ 3 ani.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here