Simona Halep, gest inedit cu ocazia zilei de naștere: „Le-ar da curaj celor doi tineri şi ar face din aniversarea mea o sărbătoare cu adevărat reuşită”

0
92

Simona Halep își celebrează cea de-a 29-a aniversare duminică, pe 27 septembrie, și și-a dedicat ziua de naștere unui gest umanitar, pentru a ajuta o comunitate din România.

Tenismena a inițiat pe Facebook, cu ocazia zilei de naștere, o strângere de fonduri pentru recondiționarea unui autobuz vechi și transformarea lui într-un afterschool.

Simona Halep, gest inedit cu ocazia zilei de naștere:

„Dacă ar fi să mă gândesc la un cadou pe care aş vrea să-l primesc, acesta ar fi să le arăt unor învăţători dintr-un sat al României cât de mulţi oameni le sunt alături. Aş vrea să-i ajutăm să transforme un autobuz ruginit, salvat de la fiare vechi într-un afterschool pentru toţi copiii din sat. Orice contribuţie, oricât de mică, de la cât mai mulţi oameni din toate colţurile lumii le-ar da curaj celor doi tineri şi ar face din aniversarea mea o sărbătoare cu adevărat reuşită”, a scris Simona Halep pe Facebook.

Simona Halep ocupă a doua poziţie în clasamentul WTA după titlul cucerit la Roma. Ce românce se află în top 100

Simona Halep a ocupat poziţia a doua în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), după ce a câştigat titlul în turneul Premier 5 de la Roma. Românca se află acum la mai puţin de 1.500 de puncte de liderul Ashleigh Barty, care nu va participa la turneul de la Roland Garros, astfel că Simona Halep ar putea urca pe prima poziţie.

Alte patru românce se află în top 100: Patricia Ţig se menţine pe 58; Irina Begu a urcat cinci locuri şi e pe 72; Sorana Cîrstea a coborât o treaptă şi e pe 83 şi Ana Bogdan a coborât şi ea un loc şi se află pe 93.

Ce a decis Simona Halep după explozia de cazuri de coronavirus de la Roland Garros. „Vom vedea ce se va întâmpla. Mă îngrijorează, dar…”

Simona Halep arde de nerăbdare să ajungă la Roland Garros, chiar dacă marți o jucătoare care urma să participe pe tabolul principal de simplu a fost testată pozitiv cu coronavirus și exclusă din competiție. Decizia a venit la doar o zi după ce cinci jucători de simplu masculin au fost depistați cu COVID-19.

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here