VIDEO exploziv! Clotilde Armand îl acuză pe Dan Tudorache că fură voturile cetățenilor din Sectorul 1! Imaginile astea spun TOTUL!

0
80

Luptă aprigă pentru funcția de primar în Sectorul 1 din Capitală. Clotilde Armand, candidata USR-PLUS, îl acuză pe Dan Tudorache, rivalul de la PSD și încă edil în funcție, că fură voturile cetățenilor!

Două filmări video postate pe Facebook ar trebui să demonstreze, fără drept de apel, cum candidatul social-democrat încearcă să falsifice rezultatul alegerilor locale de duminică.

Clotilde Armand și filmările compromițătoare

Clotilde Armand susține că la Primăria Sector 1 au fost descoperite teancuri de procese-verbale originale, necompletate!

Iată ce avem în sediul Direcției de Salubrizare și Investiții situat în Complexul din piața Mureș, un etaj deasupra Biroului Electoral de Sector. Procese verbale necompletate! Așa pregăteau frauda. Și-a făcut apariția pe aici și directorul ADP S1 și nu știu ce caută el la BES. O să ne lămurească Poliția”, se precizează într-una dintre filmări.

Vedem un teanc de procese verbale luate de la Biroul Electoral de Sector și aduse în sediul Primăriei. Colegii mei, vâzând asta, au avertizat imediat Poliția și Jandarmeria și au constatat că la Primarie se află aceste procese verbale originale și o masă unde se făceau decontările de voturi”, afirmă Clotilde Armand într-o altă întregistrare video.

Reprezentanții USR au depus plângere la Poliție, fapt confirmat chiar de autorități.

„Astăzi, în jurul orei 15:45, Secția 4 Poliție a fost sesizată prin sistemul 112 cu privire la faptul că un bărbat, candidat al unui partid politic pentru funcția de consilier, ar fi fost văzut ieșind din clădirea unde a funcționat un birou electoral al Sectorului 1 de către mai mulți reprezentanți ai altor partide politice, având asupra sa mai multe procese-verbale. Persoanele în cauză au fost identificate și sunt conduse la sediul Secției 4 Poliție pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, arată oamenii legii.

Numărătoarea voturilor în Sectorul 1 nu era încheiată luni, 28 septembrie, la orele 18.00. Dan Tudorache afirmă că are 200 de voturi în plus, în timp ce tabăra USR-PLUS dă ca sigură victoria lui Clotilde Armand la o diferență mai mare de 1000 de voturi.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here