Incredibil ce a pățit o tânără în autobuz pentru că nu purta mască! Imagini șocante – VIDEO

0
181

O tânără care nu purta mască de protecție a trecut printr-o experiență traumatizantă după ce s-a urcat într-un autobuz aglomerat iar un pasager a reacționat brutal la faptul că aceasta nu avea nasul și gura acoperite.

Momentele șocante au fost filmate într-un autobuz din Birmingham, Marea Britanie, când un pasager enervat de faptul că tânăra în vârstă de 16 ani nu purta mască de protecție a lovit-o, relatează Mail Online.

Inițial, între cei doi s-a iscat o discuție în contradictoriu care a escaladat într-un conflict în care adolescenta a fost lovită de celălalt pasager.

Momente de groază pentru o tânără care nu purta mască în autobuz

Ulterior, un alt pasager a intervenit pentru a o scăpa pe adolescentă din mâinile bărbatului care o agresa din cauza motivului că nu purta mască de protecție, în contextul în care în autobuz era aglomerație.

Momentan nu se știe cine a surprins imaginile șocante, însă videoclipul a stârnit zeci de reacții în social media.

„Tot ce vreau să îți spun e să îți pui masca! Nu sunt rasist, dar virusul se întâlnește mai des în rândul oamenilor de culoare și asiaticilor. Pune-ți naibii masca!”, spune pasagerul enervat, potrivit imaginilor video.

Ulterior, intervine și o femeie care îl susține pe bărbat.

„O să te omor!”

„Dacă n-ai fi avut 16 ani, te-aș fi bătut!”, țipă aceasta.

Unii pasagerii inconștienți erau ca la spectacol, unii încurajau bătaia, alții încercau să îi calmeze, iar în timp ce alții le cereau bărbatului și femeii să coboare din autobuz, bărbatul a lovit-o în față pe adoelscentă.

Un pasager a intervenit și l-a împins pe bărbatul agresiv care a căzut la podea, lovindu-l în cap și țipând la el „Ce naiba faci, nimicule?! O să te omor!”. Însă nu s-a oprit aici și i-a dat pe cei doi, agresorul și femeia care îl susținea, jos din autobuz.

Poliția a anunțat că investighează incidentul care a avut loc pe 1 octombrie, menționând că a fost vorba de „o gravă infracțiune rasială”.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here