„Jaguar” cu fundă pentru un primar proaspăt ales: „Să știe toată lumea, eu sunt un om foarte pretențios” (VIDEO)

0
452

Un primar nou ales, în Gorj, a primit cadou un SUV „Jaguar” cu fundă. „Să știe toată lumea, eu sunt un om foarte pretențios”, a scris pe Facebook unchiul ediulului, cel care i-a făcut cadoul excentric.

Cosmin Morega este la primul mandat ca primar în Motru și a primit (de ziua sa) o mașină cadou, care costă, nouă, circa 45.000 de euro plus TVA, transmite observatornews.ro.

Unchiul lui Morega, fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega, i-a oferit cadou un SUV Jaguar, cu fundă! Fostul prefecrt a și postat pe Facebook un mesaj și un video cu momentul predării mașinii către nepotul său.

„Un Jaguar second-hand, luat din Germania, la preț modic”

„DRAGUL MEU COSMIN , Te cunosc de când erai mic ca un om foarte harnic, inteligent, cu dragoste de oameni, iar mai târziu ai avut ambiții de a face studii, de a te perfecționa, ajungând un tânăr foarte bine pregătit, cu inițiative, gospodar, harnic și ți-a plăcut totdeauna ca la locul de muncă să fii exemplu personal și un bun organizator și manager.

As vrea să cunoască cei care vor citi acest mesaj că eu sunt un OM foarte pretențios, principial și cu foarte multe rezultate și obiective realizate în toate localitățile din Gorj și nu numai. M-am regăsit în tine și vreau să îți spun că te iubesc ca pe un fiu al meu, dovadă că pe Facebook te-am și trecut ca fiu al meu”, scrie Morega.

„Marea familie a noastră, coordonată de mine, te felicităm din ființele noastre și ne-am gândit ca pentru toate calitățile și realizările tale, pentru ziua ta, pentru iubirea pe care o ai din partea motrenilor, să îți facem un cadou, un autoturism Jaguar second-hand, cumpărat din Germania la un preț modic, și care să te poarte împreună cu familia fără evenimente nedorite pe drumurile vieții, acolo unde voi doriți”, continuă acesta.

Noul primar din Motru a primit cadou de la unchi un „Jaguar” F Pace, care costă peste 45.000 de euro, dacă e cumpărată de nouă. Un Jaguar F Pace cu peste 150.000 km la bord nu costă, pe piața second hand, mai puțin de 28.000 de euro.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here