Donald Trump, în primul discurs public susținut la Casa Albă după spitalizarea din cauza COVID: „Somnorosule Joe Biden, dacă crezi că vei conduce America, te înșeli”

0
59

Președintele SUA, Donald Trump, s-a adresat sâmbătă, la Casa Albă, unei mulțimi gălăgioase de susținători. Este primul discurs al acestuia de când a fost internat cu COVID-19, relatează NY Post.

Trump, mesaj dur pentru Joe Biden

„Mențineți-vă această energie!”, a spus  Trump de la un balcon al Casei Albe, în timp ce mulțimea a scanda „Încă patru ani!”

„Somnorosul Joe Biden a trădat americanii de culoare și latino-americanii. Dacă tu crezi că vei putea conduce America, te înșeli”, a spus Trump.

„Dacă stânga va avea puterea, va lansa o cruciadă la nivel național împotriva forțelor de ordine”, a mai spus președintele  SUA, în timp ce mulțimea scanda „Încă patru ani!”

„Acestea sunt cele mai importante alegeri prezidențiale din istoria țării noastre. Ieșiți și votați! Vă iubesc!”, a mai spus Trump în discursul de sâmbătă.

Donald Trump, examinare medicală în direct pe Fox News: Am fost retestat. Nu mai iau niciun medicament de 8 ore

La zece zile după ce a fost diagnosticat pozitiv pentru coronavirus, președintele american a făcut un examen medical pe care a ținut să-l facă public, în timp real. Confruntat cu atacuri din partea democraților, care au pus sub semnul întrebării capacitatea sa de a face față funcției de președinte, din cauze medicale, Trump a cerut ca vizita sa la medic să fie transmisă în direct. Transmisiunea a avut loc vineri seara, pe canalul Fox News, în programul Tucker Carlson Tonight, e la ora 20:00 (03:00 ora României).

Trump a fost examinat de dr. Marc Siegel, care a realizat și un interviu cu Donald Trump. Președintele american a spus în repetate rânduri că se simte perfect după infectarea cu coronavirus. Ieri a declarat că s-a întors la Casa Albă pentru că „sunt un specimen perfect din punct de vedere fizic și sunt extrem de tânăr. Deci am noroc în această privință”

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here