Victor Micula își vede liniștit de viață, în Elveția, deși este urmărit penal. Mesaj pentru dușmanii săi: „Închin acest pahar tuturor celor care vor să mă dea jos!”

0
89

Deși este urmărit penal, Victor Micula își vede liniștit de viață, în Elveția, de unde le-a transmis un mesaj celor care vor să-l vadă după gratii.

Victor Micula și patru polițiști din Oradea sunt urmăriți penal, oamenii legii fiind acuzați că l-ar fi îmbrăcat pe afacerist în uniformă și că l-ar fi dus la o percheziție. Mai mult, polițiștii i-ar fi dat acces la bazele de date MAI.

Scandalul în care nu este implicat nu pare să-l afecteze pe afacerist. Îmbrăcat super elegant, fiul magnatului Viorel Micula s-a fotografiat cu un pahar cu vin în mână și a transmis un mesaj către dușmanii săi: „Închin acest pahar tuturor celor care vor să mă dea jos!„.

Victor Micula, urmărit penal alături de patru polițiști

Reamintim că Victor Micula, potrivit dosarului, este acuzat de acces ilegal la un sistem informatic, instigare la acces ilegal la un sistem informatic respectiv la divulgare de informaţii nepublice şi uzurpare de calităţi oficiale, în timp ce polițiștii Ovidiu Vaida, Camelia Ile, Claudiu Rengle şi Alin Zanca sunt acuzaţi de acces ilegal la un sistem informatic, divulgare de informaţii secrete de serviciu şi nepublice.

Potrivit unui comunicat al Parchetului Bihor, agentul de poliţie Vaida Ovidiu “i-a oferit lui Micula Victor spre purtare geaca sa de serviciu, cu culoare verde fosforescentă, care avea pe braţ emblema ‘Poliţia Română’, precum şi o cagulă. Asta pentru ca Micula să nu fie recunoscut de persoana pe care chiar el o reclamase şi să i se creeze astfel aparenţa că este poliţist, de natură a justifica prezenţa sa la faţa locului”.

De asemenea, profitând de faptul că avea acces în bazele de date MAI, Victor Micula ar fi căutat date despre Vlăduța Lupău, o tânără cântăreață de muzică populară, despre membrii propriei familii, dar și despre omul de afaceri Codin Maticiuc.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here