Dosarul Caracal. Bunicul Luizei Melencu vrea să intre în greva foamei! Ce spune despre atitudinea lui Dincă la proces

0
73

Bunicul Luizei Melencu amenință că intră în greva foamei, la un an și jumătate de la dispariția nepoatei sale.

Bătrânul este revoltat de cum decurge procesul lui Gheorghe Dincă, acesta fiind gata să recurgă la un gest extrem pentru a atrage atenția asupra cazului care a cutremurat o țară întreagă, scrie romaniatv.net.

La ultimul termen al procesului lui Gheorghe Dincă s-a stârnit scandalul în sala de judecată, după ce bărbatul care a recunoscut că a violat și ucis două fete a cerut mai mult răgaz pentru a studia dosarul!

„Dincă este același arogant…”

Încă un motiv pentru tergiversarea anchetei, susține bunicul Luizei Melencu. „Dincă e acelaşi arogant, cu tupeu şi nesimţire. Voia să citească din nou dosarul, iar judecătoarea i-a explicat că nu mai are ce să citească, ultima oară a semnat că se documentase, că studiase dosarul”

„Vreau să atrag atenţia ministrului Justitiei că dacă acest caz nu se va judeca cu sinceritate, eu am să merg în faţa Palatului Justiţiei şi promit că o să fac greva foamei. Vreau să aflăm în realiate ce s-a întamplat cu Luiza şi Alexandra”, a mai spus bunicul Luizei Melencu.

Bunicul Luizei a vorbit și despre atitudine lui Gheorghe Dincă la ultimul termen al procesului. „A fost sfidător! Ca şi cum n-ar fi făcut nimic. Dar în realitate îl trădează foarte multe lucruri, fizionomia feţei… Un om când e sincer are curaj să se uite în ochii tai. Celălalt, Risipiţeanu, ar fi avut curaj, dar nu l-au lăsat”.

Dosarul Caracal, tot mai complicat. Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu: “Dincă și Risipițeanu sunt degeaba în spatele gratiilor!”

Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu, susține că Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu sunt degeaba în spatele gratiilor și că vinovații ar trebui căutați în altă parte.

Sora lui Ștefan Risipițeanu a depus mărturie în fața magistraților de la Tribunalul Olt. Încă de la început, aceasta a precizat că nu-l vede capabil pe fratele ei să comită vreun viol. De altfel, potrivit România TV, bărbatul ar vrea să spună că a fost obligat să mărturisească fapta și, în plus, să ceară înregistrările audio din sediul DIICOT.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here