Gabriela Firea: „Sunt convinsă că se pregătesc să fraudeze și alegerile parlamentare”

0
68

Gabriela Firea susține că alegerile din Capitală au fost fraudate masiv și ar urma ca PNL să facă același lucru și cu alegerile parlamentare.

„Teama mea este că dacă nu se iau măsuri ferme şi în special am înţeles că va exista şi o iniţiativă parlamentară în sensul unei discuţii oficiale cu instituţiile care organizează alegerile, sunt convinsă că se pregătesc să fraudeze şi alegerile parlamentare.

Firea: PSD are un procent mare de încredere în România

Cum alfel cum vă explicaţi faptul că deşi în acest moment familia social-democrată are un procent mare de încredere în rândul populaţiei din România, totuşi ei exclud votul românilor şi se gândesc deja la o posibilă guvernare doar cu entităţile politice din zona de dreapta.

Firea: Unde e democrația?

Dacă aţi observat, în aceste zile îşi dispută premierul, care este mai deştept, care este mai frumos, dar premier care să provină ori de la PNL, ori de la USR. Dacă va câştiga PSD alegerile, cum să dea PNL-ul sau USR-ul premierul. Unde e democraţia”, a declarat, duminică seara, la România TV, Gabriela Firea.

Gabriela Firea, atac la Nicușor Dan: ”Plicușor e tot primar ales din butoane, minciuna are picioare din ce în ce mai scurte”

Gabriela Firea lansează un atac extrem de dur la adresa lui Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook, însă sunt puși ”sub lupă”, la rândul lor, Gheorghe Cojanu, prefectul aflat ”la cumpărături” exact atunci când nu trebuia, și Monica Anisie, ministrul Educației.

Războiul Firea – Cîțu, etapa „artileria grea”. Gabriela Firea: „Să-l scoată cineva pe Câtzu din priză sau… prize. A găsit fapte, chiar prejudicii! Din 2012!”/ Florin Cîțu: Prejudiciul la PMB, în jur de 40 de milioane euro

Conflictul între Gabriela Firea și Florin Cîțu ajunge în etapa „artilerie grea”, după ce ministrul Finanțelor a anunțat duminică seara dezvăluiri după controalele dispuse de Inspecția Economică la Primăria Capitalei. Luni, Cîțu a prezentat oficial o „situație generală” a finanțelor Primăriei Municipiului Bucureşti, precizând pe Facebook că ar fi vorba despre un prejudiciu de 200 milioane lei. Ministrul declară că au fost constatate fapte „care ar putea întruni elemente constituite ale unei infracțiuni, potrivit legii penale” și le detaliază. În replică, Primăria Generală arată, într-un comunicat, că neregulile constatate datează din perioada 2012 -2015, înainte de începerea mandatului Gabrielei Firea și că toate măsurile au fost „ verificate, avizate și certificate de Trezoreria Municipiului București, aflată în subordinea Ministerului Finanțelor”.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here