Nelu Tătaru, după ce trei doctorițe infectate cu Covid-19 au fugit din spital: „Cred că a fost o scăpare”

0
128

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat vineri, la Suceava, în cadrul unei conferințe de presă, că legislația este aceeași pentru toți, chiar și pentru medicii infectați care fug din spitale, referindu-se la cele trei doctorițe infectate cu COVID-10, din Târgu-Jiu, care au fugit din din Spitalul din Târgu Jiu.

Întrebat despre acest caz, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a spus că el crede că a fost doar o scăpare.

Regulile, terapia medicală și legislaţia sunt unice pentru toţi. Cred că a fost o scăpare şi colegii noştri medici au înţeles că menirea lor este aceea de a fi nişte cetăţenii corecţi în contextul unei boli epidemiologice supuse unei anumite legislaţii”, a spus Nelu Tătaru.

Trei doctorițe infectate cu noul coronavirus, internate în Spitalul Județean din Târgu Jiu, au fugit acasă. Acolo le-au găsit polițiștii le-au dus înapoi la spital.

Oamenii legii au constatat, în cele din urmă, că este vorba despre trei femei, cu vârste cuprinse între 31 și 55 de ani, toate din Târgu Jiu, medici în cadrul Spitalului Județean din localitate.

Directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia a suferit un infarct, din cauza epuizării. „Se lucrează aproape fără pauză”

Directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, dr. Dan Crainic, a suferit vineri, 30 octombrie, un infarct din cauza epuizării, potrivit Alba24. Informația a fost confirmată, la Digi24, de către managerul unității medicale, Diana Mârza.

Este al doilea medic din ATI care suferă un infarct. Doamna doctor a făcut infarct acum câteva zile și este mai bine. Da, e vorba despre epuizare, fiindcă se lucrează aproape fără pauză”, a explicat managerul spitalului, Diana Mârza, într-o intervenție la Digi24.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru: „Mă voi vaccina anti-Covid, cât sunt în prima linie, în prima tură”

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat vineri, la Suceava, în cadrul unei conferințe de presă, că se va vaccina printre primii împotriva Covid-19, atunci când va fi disponibil vaccinul. „Eu mă voi vaccina, cât sunt în prima linie, în prima tură”, a precizat ministrul.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here