Raed Arafat a făcut anunțul despre Crăciunul și Revelionul din acest an! Cum vom petrece sărbătorile!

0
389

Așa cum ne așteptam mulți dintre noi, Sărbătorile de iarnă din acest an vor fi neobișnuite, asta din cauza pandemiei de coronavirus. Raed Arafat a confirmat încă o dată acest lucru!

„Cert este că vor fi sărbători altfel decât au fost în alți ani. Contactul și mobilitatea trebuie să fie la limită, altfel, după sărbători riscăm să ne trezim cu o nouă creștere și să avem un nou val în lunile ianuarie, februarie, martie. Va trebui să fim foarte atenți asupra modului în care vom desfășura sărbătorile”, a declarat Raed Arafat la Știrile PRO TV.

Școlile din toată țara, trecute în online

Raed Arafat a venit cu explicații pentru închiderea tuturor școlilor din România. Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă susține că decizia de mutare a cursurilor în mediul online, la nivel naţional, s-a luat atât pentru reducerea mobilităţii şi a contactului, cât şi pentru scăderea riscului de îmbolnăvire de la copii la familiile lor.

Așadar, riscul nu era atât asupra copiilor, cât mai degrabă a familiilor lor, zice Raed Arafat.

Raed Arafat: „Motivul pentru care şcoala fost trecută la online este…”

„Motivul pentru care şcoala fost trecută la online pe plan naţional este reducerea mobilităţii şi contactului şi reducerea unui anumit risc de îmbolnăvire de la copii la familiilor lor. Riscul nu este atât asupra copiilor, cât asupra familiilor”, a insistat Raed Arafat, într-o intervenție avută la Digi 24.

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here