SURSE: Detalii de ultimă oră în cazul femeii ucise și incendiate! Ar fi fost supusă unor perversiuni sexuale chiar înainte să fie omorâtă

0
281

Femeia ucisă și incendiată într-o valiză, săptâmâna trecută, între localitățile giurgiuvene Ghimpați și Valea Plopilor, se numește Mircea Mihaela-Sabina, avea 32 de ani și era domiciliată în localitatea Buftea, județul Ilfov. Noi detalii în cazul morții ei ies la iveală – există suspiciuni că bărbatul care a ucis-o i-ar fi solicitat să întrețină activități sexuale orale cu el și s-ar fi urcat cu picioarele pe pieptul ei, rupându-i astfel o coastă.

Un șofer de tir anunța, vinerea trecută, în jurul orei 22.30, că pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor a descoperit un cadavru incendiat. De fapt, omul a spus că observase focul de la volan și oprise ca să stingă flacăra. Atunci, a constatat că, de fapt, era vorba despre un trup de om.

Vcitima, supusă la perversiuni sexuale chiar înainte să moară!

Poliția a intrat imediat în alertă și a demarat o anchetă. „Am identificat victima științific, în baza analizelor de laborator. Nu a fost declarată niciodată dispărută. Momentan, alte date nu pot fi date publicității”, au afirmat oficiali din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Însă surse apropiate anchetei susțin că femeia ar fi fost ucisă după ce criminalul ar fi întreținut relații sexuale cu ea de tipul perversiunilor.

Acesta i-ar fi solicitat victimei să întrețină relații sexuale orale și s-ar fi urcat cu picioarele pe pieptul ei, moment în care i-a rupt o coastă care i-a performat plămânul.

În prezent, cercul de suspecți a fost retrâns iar trei autoturisme au stârnit bănuielile anchetatorilor, urmând să le identifice posesorii.

 Avem prima fotografie! Ea este femeia ucisă și arsă pe câmpul din Giurgiu

Victima se numește Mircea Mihaela-Sabina și avea un băiețel în vârstă de 8 ani, pe care îl creștea singură, după divorțase. Aceasta lucra la o societate comercială, iar pe timp de noapte se pare că obișnuia să practice prostituția.

Tânăra a fost identificată în baza unei amprente de la o mână care nu ars în totalitate. GÂNDUL.RO vă prezintă, în exclusivitate, și o fotografie cu Mircea Mihaela-Sabina, până să fie ucisă. (POATE FI VĂZUTĂ AICI) Criminalul este căutat la periferia Capitalei, unde ar fi filtre.

O contribuție esențială în identificarea cadavrului cu identitate necunoscută au avut-o polițiștii criminaliști și medicul legist responsabil de caz, prin probele papilare recoltate cu ocazia necropsiei care au condus la identificarea victimei prin examinarea în baza de date AFIS a Institutului Național de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here