VIDEO SPECTACULOS. Momentul în care Kamala Harris îl sună pe Joseph Biden și-l anunță că va fi președintele Statelor Unite. “Joe, am reușit!”

0
91

Pe rețelele sociale, a apărut o scurtă filmare care surprinde momentul în care Kamala Harris îl sună pe Joseph Biden și îl anunță că va fi președintele Statelor Unite. Video-ul a devenit viral în cel mai scurt timp.

Kamala Harris este prima femeie aleasă ca vicepreședinte al SUA. După ce Joseph Biden și-a revendicat victoria, aceasta le-a promis americanilor că se va apuca imediat de treabă.

Acest scrutin înseamnă mult mai mult decât Joe Biden sau decât mine. Are legătură cu sufletul Americii şi cu disponibilitatea noastră de a lupta pentru el. Avem mult de lucru. Haideţi să începem”, a scris Kamala Harris pe Twitter.

Ulterior, pe rețelele sociale, a apărut o filmare de câteva secunde care surprinde momentul plin de emoție când Kamala Harris îl anunță telefonic pe Joseph Biden că este noul președinte al Statelor Unite.

Joe, am reușit. Vei fi următorul președinte al Statele Unite!”, i-a transmis Kamala Harris lui Joseph Biden.

Joseph Biden, fericit alături de soția sa

Nici soția lui Joseph Biden nu s-a lăsat mai prejos. Aceasta a postat, pe Twitter, o fotografie cu ea și noul președinte al SUA în locuința lor. Ambii țineau o pancartă pe care era scris “Dr. și președintele Biden locuiesc aici”.

Joseph Biden, alături de soția sa

Cel de-al 46-lea președinte al SUA

Presa din SUA l-a anunțat drept câștigător al alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie pe Joseph Biden, cu 273 de mari electori. Este cel de-al 46-lea președinte al SUA, în timp ce Kamala Harris va deveni prima femeie aleasă în funcția de vicepreședinte.

Înainte de a deveni candidatul democrat la alegerile prezidențiale, Joseph Biden a fost vicepreședinte sub fostul conducător al SUA, Barack Obama. Acesta este, de asemenea, cel mai longeviv senator din Delaware.

De-a lungul campaniei sale, Joseph Biden a susținut că “sufletul națiunii” este în joc și a promis că va încerca să vindece o țară fracturată de președinția lui Donald Trump.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here