Ce așteaptă Marcel Ciolacu de la Joseph Biden, noul președinte al SUA. “Îmi exprim speranța că va face asta!”

0
89

Marcel Ciolacu, președintele PSD, salută alegerea lui Joseph Biden ca președinte al Statelor Unite, pe care îl așteaptă, cât mai curând, să viziteze România.

Liderul social-democraților promite că PSD va sprijini și va investi în dezvoltarea și aprofundarea Parteneriatului Strategic româno-american.

La finalul unei campanii electorale desfășurate în condiții și cu mize excepționale, poporul american a decis. Salut alegerea lui Joseph Biden, după o competiție care a ținut trează atenția întregii planete și îi urez succes noului Președinte în importanta și dificila misiune ce îl așteaptă!

Națiunile democratice din întreaga lume și aliații SUA au nevoie de o Americă implicată, vigilentă și investind în rolul său vital de leadership la nivel global, întărind relația transatlantică și NATO și afirmând importanța parteneriatelor sale strategice.

Consecvent poziției sale pro-americane și pro-occidentale, PSD va continua să susțină și să investească în dezvoltarea și aprofundarea Parteneriatului Strategic româno-american, parte esențială a unei relații transatlantice puternice și în permanentă transformare și adaptare.

Îmi exprim speranța că noul președinte al Statelor Unite va vizita Romania în cursul mandatului său, o reconfirmare a solidității și profunzimii raporturilor de alianță, parteneriat și prietenie între țările și națiunile noastre”, este mesajul transmis de Marcel Ciolacu.

Joseph Biden, felicitat de Marcel Ciolacu. Carieră de succes pentru american

Joseph Biden este cel de-al 46-lea președinte al SUA, în timp ce Kamala Harris va deveni prima femeie de culoare care va deține funcția de vicepreședinte.

Înainte de a deveni candidatul democrat la președinție, Joseph Biden a fost vicepreședinte sub fostul conducător al SUA, Barack Obama. Acesta este, de asemenea, cel mai longeviv senator din Delaware.

De-a lungul campaniei sale, Joseph Biden a susținut că “sufletul națiunii” este în joc și a promis că va încerca să vindece o țară fracturată de președinția lui Donald Trump.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here