Actorul Valentin Teodosiu, diagnosticat pozitiv cu COVID-19. “Mă păzesc să nu mă…” Cum se simte acum artistul

0
61

În urmă cu aproximativ o lună, actorul Valentin Teodosiu a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. Din fericire a câștigat lupta cu virusul, însă artistul rămâne, în continuare, precaut.

Valentin Teodosiu este, cu siguranță, un învingător dacă ținem cont că la 66 de ani a reușit să iasă victorios din bătălia cu COVID-19, virus care a făcut sute de mii de victime pe plan global. Totul a ieșit la iveală sâmbătă, după ce actorul a postat un mesaj pe contul personal de Facebook.

Ultima noapte de toamnă, întâia noapte de război cu covidu! Poate îngheață!”, a scris actorul pe contul personal de Facebook.

Mulți dintre prietenii pe care Valentin Teodosiu îi are în listă s-au grăbit să-i ureze sănătate și putere să lupte cu virusul, crezând că a fost depistat pozitiv. Actorul i-a liniștit, însă, rapid, precizând că este sănătos tun, dar că, într-adevăr a fost infectat cu COVID-19, însă în urmă cu o lună.

Au scăpat de COVID-19. „Suntem negativi de o lună!”

Imunizare fără peripeții! Numai bine!”, i-a transmis un amic. “Suntem negativi de o lună!”, a venit replica actorului, care a lăsat de înțeles că și soția sa, Luminița Erga, ar fi contractat virusul.

L-ai luat? Baftă!”, a fost un alt mesaj primit de Valentin Teodosiu. “Nu-l mai am de mult!”, a parat, imediat, actorul.

Multă sănătate, să treceți cu bine peste acest moment!”, i-a urat un alt prieten. “Peste ce să trecem? Am trecut de multă vreme”, a răspuns artistul.

Eu mă păzesc să nu mă reinfectez!”, a mai punctat Valentin Teodosiu.

Cine este Valentin Teodosiu

Valentin Teodosiu s-a născut pe 17 septembrie 1953. Este un cunoscut actor român de teatru, film și televiziune, personalitate publică cunoscută mai ales ca vocea postului de televiziune Pro TV încă de la începuturile canalului, din 1995. A absolvit în 1978 Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică (IATC), la clasa profesorilor Petre Vasilescu și Cornel Vendel. Până în prezent, a jucat în peste 30 de filme.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here