Imagini șocante! O femeie a distrus 500 de sticle de alcool dintr-un supermarket: Nu s-a oprit nici după ce se tăiase la mână! – VIDEO

0
80

O femeie din Marea Britanie a făcut ravagii într-un supermarket distrugând peste 500 de sticle de alcool iar în timp ce un bărbat încerca să o calmeze a aruncat cu o sticlă de gin spre el.

Britanica a intrat într-un magazin al lanțului Aldi din Regatul Unit și părea a fi un client obișnuit… până când a început să distrugă sute de sticle de alcool.

În timp ce distrugea sticlele, femeia nu a scos niciun cuvânt iar când un bărbat i-a spus să se calmeze a aruncat cu o sticlă de gin în el, relatează The Sun.

Incident șocant și bizar: A distrus sute de sticle de alcool și nu s-a oprit nici după ce s-a rănit

În imaginile video se poate observa cum femeia care poartă un hanorac, un ghiozdan și o pereche de pantaloni galbeni alunecă pe sticlă și se taie la mâna dreaptă. Ulterior, și-o ridică în aer și continuă să distrugă sticlele cu cealaltă mână. Un paznic de la un magazin din apropiere a reușit să o imobilizeze până când polițiștii au ajuns la fața locului și au arestat-o.

„A fost extraordinar! N-am văzut niciodată în viața mea așa ceva. Nu a spus nimic în tot timpul ăsta și avea o privire pierdută. Un bărbat i-a spus să se calmeze și a aruncat o sticlă de gin spre el, lovindu-l în picior. Cred că a spart peste 500 de sticle. A fost șocant și devena periculos”, a declarat un prezentator TV.

De asemenea, acesta a precizat că la momentul incidentului, care a avut loc în Stevenage, în magazin se aflau 50 de persoane, inclusiv o femeie cu un copil mic.

Ulterior, femeia a fost dusă la spital pentru tratarea rănilor și apoi a fost reținută de autorități.

„Poliția a fost chemată în jurul orei 14:30, miercuri, în urma unui incident care a avut loc la un supermarket Aldi din Fairlands Way, Stevenage. Mai multe sticle de alcool fuseseră aruncate la podea și distruse. Ofițerii au mers acolo și femeia a fost arestată. A fost dusă la spital pentru tratament și se află în cutodia poliției”, a declarat un purtător de cuvânt al autorităților locale.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here