George Simion, copreședinte AUR: „Vrem să dăm țării conducătorii pe care îi merită”

0
150

 Vrem să dăm acestei țări conducătorii pe care îi merită, spune pentru AlephNews, copreședintele AUR, George Simion, care precizează că Sorin Lavric are tot sprijinul formațiunii, după ce a fost acuzat de misoginism.

George Simion: „Oamenii așteaptă să le confirmăm încrederea cu care ne-au girat”

„Când plecăm de aici să discutăm azi un caz la sediu. Nu discut cine, pentru că omul poate fi nevinovat. Ni s-au adus la adresă că din cei 47 de parlamentari pe care îi avem, doi trei au fost acuzați public. În două cazuri nu se confirmă bănuielile. Nu vom ezita, că nu ne intereseză ciolanul si funcțiile, vrem să dăm acestei țări conducatorii pe care îi merită. Oamenii așteaptă să le confirmăm încrederea cu care ne-au girat”, spune George Simion, întrebat în cadrul emisiunii Marius Tucă Show despre acuzațiile potrivit cărora din partea AUR vor fi parlamentari care au colaborat cu Securitatea.

La rândul său, Claudiu Tărziu, celălalt copreședinte al formațiunii, reacționează la acuzațiile aduse lui Sorin Lavric, potrivit cărora susține în una dintre scrierile sale publicate în anul 2019 că „bărbații nu caută în femei deșteptăciunea, profunzimea sau luciditatea” și că „o mie de femei erudite strânse laolaltă nu fac cât fascinația uneia singure din cele care au privilegiul nurilor”.

„E un text literar pe care ei îl dau drept declarație politică. A ieșit și domnul Lavric și a explicat și a spus că una e ceea ce face un creator literar și alta e ce spune și susține un om politic. Vă spun cu mâna pe inimă că Lavric e departe de a fi un misogin. E un iubitor de femei, ca orice om normal. Nu e niciun rasist. L-au acuzat de tot delul de prostii… că nici nu poți să-i treci prin față”, afirmă Claudiu Târziu.

George Simion a mai spus: „Sorin Lavric are tot sprijinul nostru. Va fi senator al României”.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here