Povestea micuțului Petru, un bebeluș român perfect sănătos, care s-a chinuit 70 de zile la ATI în Spania, după ce s-a infectat cu noul coronavirus! Medicii spanioli l-au aplaudat la externare / VIDEO

0
148

Povestea micuțului Petru, un bebeluș român care a stat internat 70 de zile la ATI cu noul coronavirus, la un spital din Valencia, a impresionat opinia publică din Spania! Acesta a fost externat după mai bine de două luni în aplauzele personalului medical!

Micuțul Petru s-a născut perfect sănătos, însă, după doar câteva zile, s-a infectat cu noul coronavirus și a făcut astfel o formă gravă de COVID, spun medicii, în ciuda faptului că nu suferă de alte boli!

După doar câteva zile de la naștere, Petru s-a întors la spital, în stare gravă

După doar câteva zile de la naștere, Petru s-a întors la spital, în stare gravă la pediatrie. Potrivit presei din Spania, recuperarea micuțului a fost destul de grea, iar părinții, Cristina și Jose, l-au putut vedea doar pe camerele video.

După mai bine de două luni la ATI, Petru a învins boala

Medicii spanioli spun că este un caz foarte rar de Covid-19 cu astfel de simptome la copiii nou-născuţi.

După mai bine de două luni la ATI, Petru a învins boala şi a fost confirmat negativ! Mama bebelușului le-a mulțumit cu lacrimi în ochi angajaților de la spitalul din Valencia, care l-au aplaudat pe Petru la plecare.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here