CNAIR, avertisment pentru șoferi din cauza vremii: „Facem apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă, în special în zonele vizate, să circule prudent!”

0
120

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) îi avertizează pe șoferi să circule prudent și să plece la drum cu mașini echipate de iarnă, în următoarele zile, asta după ce ANM a emis o avertizare de vreme rea!

„Facem apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă, în special în zonele vizate, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, anunță CNAIR.

Administratorii drumurilor recomandă limitarea circulației autovehiculelor cu masa maximă total autorizată mai mare de 7,5 t

Administratorii drumurilor recomandă limitarea circulației autovehiculelor cu masa maximă total autorizată mai mare de 7,5 t, pentru evitarea producerii de blocaje în trafic din cauza fenomenelor meteorologice.

Vremea rea, de sâmbătă, de la ora 23:00

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de vreme rea pentru jumătatea de sud a țării care intră în vigoare sâmbătă la ora 23.00 și e valabilă până marți, la ora 06.00. Aceasta vizează precipitații mai ales sub formă de ninsoare, intensificări ale vântului și depuneri de polei, în special în zona de sud a țării.

 

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here