Ce rol avea iubita lui Dragnea pe vremea când acesta conducea PSD. Viorica Dăncilă face dezvăluiri!

0
145

Viorica Dăncilă, fost premier al României, a declarat într-un interviu că Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, „dădea mesaje în partid” pe vremea când fostul președinte al Camerei Deputaților se afla la conducerea partidului.

Viorica Tănase a explicat într-un interviu pentru Libertatea la ce se referea tunci când a spus că Paul Sătnesc sa plâns că iubita lui Dragnea conducea partidul.

Dâncilă, despre iubita lui Dragnea: Liviu Dragnea mai trimitea mesaje prin Irina la partid

„Mie Irina nu mi-a transmis niciun fel de mesaj, iar Liviu Dragnea a venit de trei ori la guvern. În rest vorbeam direct cu Liviu Dragnea, nu prin Irina, ci la telefon. Să explice Paul Stănescu ce a vrut să spună cu «Eu plec de la guvern că eu nu vreau să-mi traseze sarcini Irina Tănase!». Știu că mai trimitea Liviu Dragnea mesaje prin Irina la partid, asta știu”, a declarat Viorica Dăncilă pentru sursa citată.

Fostul premier: „Ciolacu m-a sabotat la moțiune pentru că voia șefia partidului”

De asemenea, aceasta a făcut precizări și referitoare la informațiile care apar în cartea-interviu, care urmează să fie publicat în această perioadă, „Viorica Dăncilă – Partea ei de adevăr”, de Marga Nițu, conform cărora fostul premier a susținut că a fost sabotat de Marcel Ciolacu și Paul Stănescu la moțiunea de cenzură din toamna lui 2019.

„Eu știu că Marcel Ciolacu mi-a arătat lista cu voturi cu câteva zile înainte și a spus că avem majoritate. El spune că matematica e matematică. Așa e. Lista pe care mi-a arătat-o nu s-a îndeplinit în ziua votului. Știam că Marcel Ciolacu și Paul Stănescu voiau să pună mâna pe partid. Ciolacu m-a sabotat la moțiune pentru că voia șefia partidului. A și făcut o conferință de presă, deși nu era șeful partidului și nu avea atribuții. Nu știu dacă făcuse blat cu liberalii, nu am astfel de informații, știu că voia să pună mâna pe scaunul de președinte. De când l-am sprijinit să ia șefia Camerei Deputaților, a început ofensiva, alături de Paul Stănescu”, a declarat Viorica Dăncilă.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here