Legea vaccinării obligatorii. Monica Pop: „Ce faci? Iei omul cu arcanul și îl bați dacă el nu dorește?”

0
207

Medicul Monica Pop a vorbit despre eventualitatea în care românii ar putea fi obligați să se vaccineze anti-COVID-19.

„Acum doi ani, atunci când eram de acord cu schemă de vaccinare obligatorie, am primit amenințări cu moartea. Și am cerut ajutorul Doctorului Arafat pentru a face plângere la poliție pentru lucrul acesta, pentru că am fost de acord cu lucrul acesta”, a amintit Monica Pop, managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice, la Antena 3.

„O gravă încălcare a drepturilor omului”

„Acum, când mortalitatea este mult mai mică, din păcate, consider că este o gravă încălcare a drepturilor omului. Omul trebuie convins, nu obligat. Cum se va face obligativitatea? Iei omul cu arcanul și îl bați dacă el nu dorește acest lucru?

Și atunci s-au opus exact cei care acum ar vrea să facă această vaccinare obligatorie. Exact aceștia s-au opus atunci. Deși s-au întâmplat atâtea nenorociri și deși a fost o epidemie foarte mare cu număr mare de decese (n.r. epidemia de rujeolă).

Nu este decât o posibilitate de a subjuga populația”, a mai spus Monica Pop.

Raed Arafat, șeful DSU, despre legea vaccinării obligatorii: „Pe partea de COVID-19 clar vaccinarea este voluntară”

Raed Arafat, șeful DSU, a declarat, duminică seara, că „este legitim ca Ministerul Sănătății să se gândească la soluții de sănătate publică”, dar nimeni nu a spus că vaccinarea va fi obligatorie.

„Este legitim că Ministerul Sănătății să se gândească la soluții de sănătate publică. În același timp, știind că există campanii foarte agresive împotriva vaccinării COVID, trebuie să clarificăm că nu spune nimeni că vaccinarea va fi obligatorie”, a declarat șeful DSU, medicul Raed Arafat, duminică, la Antena 3.

„Nu cred că ministerul sănătății vine cu altceva. Pe partea de COVID clar vaccinarea este voluntară, a subliniat Raed Arafat. „Toate campaniile anti-vaccinare, folosirea unor decese care s-au dovedit clar că nu au nicio legătură cu vaccinul, sunt extrem de periculoase. Și dacă fac ceva, întârzie momentul în care noi putem sa ajungem intradevar sa luam masuri serioase de relaxare si revenire la normalitate”.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here