GÂNDUL LIVE. Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, despre cazul șoferului amenințat cu pistolul: „Nu a fost găsit niciun pistol la momentul respectiv” – VIDEO

0
86

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj Cosmin Grădinaru a explicat în cadrul ediției de luni, 1 martie, a emisiunii GÂNDUL LIVE, în ce stadiu este ancheta referitoare la șoferul care l-a amenințat cu pistolul pe un alt participant la trafic. 

O întrecere între două autoturisme a declanșat un conflict de neimaginat pentru un tânăr din Bucuresti. Ionuț Rotaru a relatat cum a fost amenințat cu pistolul în trafic, pe un drum aflat în lucru, în județul Dolj. Despre caz caz a făcut mai multe precizări purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

„Sesizarea a venit în urmă cu aproximativ 10 zile, pe 19 februarie. Atunci polițiștii secției 3, Poliție Rurală (…), au fost sesizați de o femeie de 33 de ani din București cu privire la faptul că în timp ce se deplasa cu un autoturism pe drumul județean 552, cu un autoturism condus de un bărbat din aceeași localitate, ar fi fost blocați în trafic de o altă mașină care era condusă de un tânăr și care totodată i-ar fi amenințat cu un pistol. Imediat la fața locului, la momentul respectiv, s-au deplasat polițiștii care au depistat în trafic autoturismul în cauză, au stabilit identitatea persoanei respective. Este vorba de un tânăr de 22 de ani dintr-o localitate doljeană, comuna Sălcuța. Polițiștii au efectuat controlul corporal al tânărului în cauză, precum și controlul autoturismului. Nu a fost găsit niciun pistol la momentul respectiv, iar tânărul a fost condus la sediul secției pentru audieri. Având în vedere sesizarea, polițiștii au întocmit la momentul respectiv un dosar penal în care desfășoară în continuare cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. Bineînțeles, în funcție de materialul probator ce va administrat, polițiștii vor propune măsurile legale care se impun, urmând ca dosarul să fie înaintat unității de parchet competente. Polițiștii continuă cercetările pentru a se lămuri starea de fapt și pentru a se clarifica ce s-a întâmplat cu exactitate și dacă persoana respectivă a avut sau nu un pistol și, dacă a avut unul, ce tip era acesta”, a explicat Cosmin Grădinaru.

Cei doi șoferi nu se cunoșteau

„Cei doi tineri nu se cunoșteau, din datele pe care le avem noi. Era vorba despre o șicanare în trafic care a condus la o astfel de evoluție care din punctul nostru de vedere nu este una normală (…)”, a mai dezvăluit purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Se pare că șoferul care l-a amenințat cu pistolul pe un alt participant la trafic nu era cunoscut cu antecedente.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here