GÂNDUL NEWS. Scandal cu răngi, înjurături și amenințări la metrou!

0
52

Emma Zeicescu vă prezintă în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 20:30, cele mai importante știri ale zilei, la GÂNDUL NEWS. Astfel, de la ora 20:30, Emma Zeicescu prezintă GÂNDUL NEWS, o emisiune digitală menită să îți aducă în față cele mai importante cinci subiecte ale zilei.

Emisiunea are o durată medie de 5 minute, fiind alternativa perfectă de consum pentru a te informa la sfârșitul zilei cu cele mai importante subiecte din actualitatea românească și internațională.

1. Noi reguli de acces în magazine, în Capitală!

Numărul de clienți va fi calculat în funcție de suprafața fiecărui magazin. Însă, calculul va fi diferențiat, unul pentru magazinele mari și unul pentru cele mici. În plus, numărul maxim de clienți va trebui afișat.  Contorizarea celor care intră simultan va fi contorizată făcută fie de angajați, fie automat. Magazinele se închid, de luni până joi inclusiv,  la ora 20, iar vineri, sâmbătă și duminică de la 18. (Mai multe detalii aici)

2. Scandal cu răngi, înjurături și amenințări la metrou!

A început demolarea spațiilor comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului. S-a intamplat la stația de metrou Ștefan cel Mare. Termenul limită pentru eliberarea acestora a expirat săptămâna trecută, conform unei notificări transmise de Metrorex firmei sindicatului, companie care administrează spatiile comerciale. Acțiunea a fost anunțată și de primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, care a luat parte  la demolare. Punctul culminant a fost insa  atunci când directorul Metrorex a folosit ranga pentru a deschide un magazin. (Mai multe detalii aici)

3. Iarnă în plină primăvară!

A nins de parcă vine Crăciunul la Brașov, spre disperarea celor care au avut drumuri de făcut în această dimineață. Firma care se ocupă cu deszăpezirea nu a scos suficiente utilaje, iar traficul s-a desfășurat cu dificultate. Probleme au fost și între Predeal și Brașov, dar și între Brasov și Rucăr, unde, în ciuda intervenției drumarilor, s-a circulat anevoios. De altfel și la Mircurea Ciuc au căzut ninsori abundente, iar la peste 2.000 de metri altitudine vântul a viscolit zăpada. Până sâmbătă este valabilă, la nivel național, o informare meteorologică de vreme deosebit de rece, brumă și îngheț. (Mai multe detalii aici)

4. Primul pas către normalitate a fost făcut!

Comitetul interministerial pentru revenirea la normalitate devine realitate. Premierul Florin Cîțu a anuntat ca zilele acestea va fi publicată în monitorul oficial decizia de infiintare.  Anunțul premierului vine la scurt timp după ce secretarul de stat din ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, afirma că o carantină de două săptămâni la nivel national ar face minuni în lupta cu pandemia. (Mai multe detalii aici)

5. Spital. Situație dramatică la Buzău!

Zeci de persoane infectate cu coronavirus și care au neapărată nevoie de oxigen așteaptă să se elibereze un pat la ATI! Nu mai puțin de 17 persoane sunt în această situație și așteaptă în Unitatea de Primiri Urgenţe să le vină rândul la Terapie Intensivă. Mai mult, şoferii şi asistenţii ambulanţelor stau şi câte zece ore cu pacienții pe targă, în curtea spitalului, pentru că nu sunt locuri diponibile în spital. (Mai multe detalii aici)

Știrile continuă pe site-ul nostru, gândul.ro, pe facebookul gândul și pe canalul nostru de youtube. Numai bine!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here