Imagini spectaculoase: Un bărbat a sărit prin geamul unei mașini și a oprit un șofer care se îndrepta cu viteză spre pietoni

  0
  239

  Un bărbat din Albania a oprit spectaculos, în plină zi, un șofer care conducea cu viteză într-o piață pietonală din orașul Tirana. Bărbatul a sărit mai întâi cu picioarele pe geamul deschis al mașinii, iar ceilalți pietoni, alături de polițiști l-au imobilizat pe potențialul terorist, care, la scurt timp, a fost arestat, informează BBC.

  Tânărul care a sărit pe geam le-a declarat jurnaliștilor că a suspect faptul că șoferul poate fi un pontențial terorist care se pregătea să intre cu viteză în mulțime. În urma intervenției sale, șoferul agresiv a fost oprit.

  Scene de panică în timpul vaccinării din Piața Skanderbeg.

  Imaginile au fost filmate de un trecător și toată scena s-a desfășurat în momentul în care omaneii stăteau la rând pentru a fi vaccinați în corturile amenajate în Piața Skanderbeg.

  Potrivit jurnaliștilor BBC care citează surse din poliție, suspectul are 32 de ani și conducea sub sub influența drogurilor.

  Albania, alegeri legislative vitale pentru aderarea ţării la UE

  Cetățenii din Albania votează duminică în cadrul unor alegeri legislative menite să facă o departajare între premier şi opoziţia pe cât de divizată pe atât de decisă să-l înlăture de la putere.

  Prezentându-se drept un „căpitan care înfruntă furtuna”, premierul socialist Edi Rama vizează un al treilea mandat în faţa Partidului Democrat de centru-dreapta, aliat cu vreo zece partide de toate orientările politice.

  Edi Rama îşi acuză adversarii că au drept singur obiectiv intenţia de a-l înlătura de la putere, însă promite că se va retrage dacă nu va obţine majoritatea celor 140 de locuri din parlament. El cere timp pentru „a scoate definitiv Albania din tunel”, a finaliza proiectele de infrastructură blocate de pandemie şi a continua reconstruirea miilor de locuinţe distruse de cutremur.

  Secţiile de vot s-au deschis la orele 05:00 GMT şi se vor închise la orele 17:00 GMT. Potrivit Comisiei Electorale Centrale (CEC), rezultatele obţinute de partide vor fi publicate în următoarele două zile.

  Comentarii Facebook

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here