„Să vă duceți cu toții acasă și să vă conduceți propria țară”

0
109

 Românca se află în Marea Britanie din anul 2012. Aceasta este absolventă a University College Londra, cu master la Universitatea Cambridge și doctor în sociologie la University College London.

Nu s-ar mai întoarce în România decât în vizită

Aceasta spune că nu s-ar mai întoarce în România decât în vizită și că a ajuns să gândească în limba engleză, ceea ce înseamnă că s-a acomodat foarte bine cu viața din Regatul Unit.

„Anul trecut mi-am dat seama că există 800.000 de români în Marea Britanie și niciun consilier județean român. Așa că m-am gândit că ar fi o idee să candidez la alegeri. Nu mă așteptam, dar astăzi am devenit primul consilier județean din România!”, a povestit Alexandra.

Mesaje xenofobe

Tânăra spune că după ce a postat un videoclip pe TikTok pentru a-și marca succesul, a primit sute de comentarii xenofobe.

„Ei bine, asta este total greșit! Este timpul să vă duceți cu toții acasă și să vă conduceți propria țară și să ne lăsați pe noi să ne conducem singuri țara”, scria unul dintre comentatori.

„Nu sunt străină de comentariile rasiste și xenofobe, dar volumul acestora este imens. Mă întreb uneori, dacă un cetățean britanic ar deveni consilier în România, oare ar primi aceeași reacție pe rețelele de socializare”, a răspuns Alexandra.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here