VIDEO. O mamă cu doi copii, salvați cu scara pompierilor, după ce un incendiu a cuprins un bloc din Pitești

0
616

Un incendiu puternic a avut loc miercuri după amiază într-un bloc din Pitești. Doi bătrâni au fost intoxicati cu fum şi alte trei persoane, o mamă cu doi copii, au fost salvate in extremis, cu scara pompierilor, ridicată până la ultimul etaj al imobilului.

Incendiul a izbucnit într-un apartament situat la etajul trei al unui bloc din cartierul Trivale din Piteşti.

Fumul degajat a fost atât de gros încat pe scară nu se mai vedea absolut nimic.

Trei autospeciale de stingere, o autoscară şi un echipaj SMURD, dar şi două echipaje ale Ambulanţei au fost trimise la fața locului, scrie presa locală.

O mamă și cei doi copii ai săi, salvați cu scara pompierilor

De teamă, o femeie de 34 de ani, care lucuieste la etajul patru, deasupra apartamentului in flăcări, a solicitat ajutorul pompierilor care i-au salvat pe cei trei cu ajutorul scării exterioare.

În apartamentul cuprins de flăcări se aflau două persoane, soț și soție, 80 respectiv 75 de ani. Ambii au fost intoxicați cu fum au fost transportați cu ambulanțele la spitalul din Pitești.

Cauza incendiului a fost un cablu neizolat corespunzător

Alte nouă persoane au fost evacuate din blocul respectiv. Soțul femeii care a fost salvată cu autoscara a intrat și i-a salvat pe cei doi bătrâni, rănindu-se la o mână.

Pompierii au localizat incendiul, cauza acestuia fiind un cablu neizolat corespunzător care a produs scântei și a aprins câteva obiecte.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here