Româncă însărcinată din Italia, stropită cu alcool și incendiată de iubitul conațional

0
60

O femeie care locuiește în Italia a trecut prin clipe de groază în cursul serii de vineri, 13 mai, când iubitul ei a incendiat-o. Românca se află internată în spital în stare critică iar momentan nu se știe dacă trauma i-a afectat sarcina.

Românca însărcinată în luna a doua, care locuielte în vellezzo Bellini, provincia Pavia din Italia, a sunat la serviciile de urgență cu ultimele puteri pe care le mai avea în urma atacului înfiorător făcut chiar de partenerul ei, tot român.

Autoritățile ajunse la fața locului au găsit-o în stare de inconștiență, ajungând în această stare probabil din cauza cumplitelor dureri survenite în urma incendierii.

Primele informații citate de notizie.virgilio.it arată că bărbatul în vârstă de 41 de ani era sub influența băturilor alcoolice în momentul în care și-a incendiat partenera însărcinată.

Femeia are șanse minime de supraviețuire

Scandalul dintre cei doi ar fi pornit tocmai din această cauză, românca certându-l că băuse din nou. Reacția bărbatului a fost una extrem de violentă – a luat o de alcool etilic și i-a aruncat conținutul peste româncă iar apoi i-a dat foc cu bricheta.

Românca a supraviețuit, însă se află într-o stare critică, având arsuri pe 50% din suprafața corpului. În prezent se află internată la spitalul Niguarda din Milano, sub supravegherea medicilor. Aceștia transmit că șansele ei de supraviețuire sunt minime.

Bărbatul este acuzat de tentativă de omor și se află încarcerat în închisoarea Torre del Gallo.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here