Bătaie în plină stradă, în Bacău, între un politician și un fost boxer

0
357

Liniștea orașului Bacău a fost tulburată de un incident petrecut chiar în apropierea Spitalului Județean de Urgențe. Laurian Lucaș, fost viceprimar, și Ciprian Ciocan, un cunoscută boxer al Moldovei, s-au încăierat din motive ce încă nu sunt cunoscute.

Acum, ambii au ajuns pe mâinile polițiștilor, fiind anchetați în legătură cu bătaia din centrul orașului.

Lucaș, fost luptător în Legiunea Străină

Conform zdbc.ro, cei doi s-au luat la bătaie în urma unei dispute care a degenerat. Încăierarea a avut loc în fața unui restaurant, iar în momentul în care acolo a ajuns și un echipaj al Grupării Mobile de Jandarmi, incidentul deja fusese stins.

Sorin Merlușcă, purtător de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi, a declarat că echipajul a ajuns la fața locului în cel mai scurt timp. „Persoanele implicate au fost conduse la Urgențe și apoi vor fi duse la Poliție, pentru continuarea cercetărilor”, a precizat Merlușcă.

Lucaș și Ciocan au aceeași vârstă, 47 de ani. Cu ani în urmă, cei doi au boxat împreună, însă carierele lor au apucat-o pe drumuri separate. Primul a pornit spre Legiunea Străină, iar apoi a intrat în politică, în timp ce Ciprian Ciocan a trecut la boxul profesionist. Au în comun și faptul că ambii au făcut închisoare.

„Acum sunt la Poliție și dau cu subsemnatul”, a comentat Ciprian Ciocan. Laurian Lucaș a confirmat și el că se află la Poliție. Nu este clar motivul pentru care s-au luat la bătaie, dar apropiații spun că la mijloc ar fi vorba despre o datorie neachitată.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here