Două persoane au murit și alte opt au fost rănite într-un incident violent, în centrul orașului Minneapolis

0
193

Două persoane au murit și alte opt au fost rănite după focuri aprinseîn centrul orașului Minneapolis, potrivit Departamentului de Poliție din Minneapolis.

Potrivit Departamentului de Poliție din Minneapolis, la 1:59 dimineața, ofițerii care lucrau în barul din centrul orașului au auzit sunete de focuri de armă.

Ofițerii au localizat mai multe victime întinse pe sol cu ​​răni prin împușcare. Ofițerii au localizat un bărbat decedat la sol. În timp ce ofițerii făceau drumul către alte victime, au găsit un alt bărbat decedat.

Dintre cele 10 victime, cinci sunt bărbați și cinci sunt femei. Cei doi oameni care au murit sunt amândoi bărbați. Un alt bărbat este în stare critică la un spital. Alte șapte victime au mers la spital, cu răni care nu pun viața în pericol, potrivit The Guardian.

Potrivit poliției, ofițerii au încercat să asigure locul și să aducă serviciile medicale de pompieri și de urgență din Minneapolis în zonă, dar au avut dificultăți din cauza numărului de persoane din zonă. Un apel de ajutor a fost lansat și ofițerii din interiorul și din afara orașului Minneapolis au venit în zonă pentru a ajuta la restabilirea ordinii.

Ancheta preliminară relevă faptul că două persoane se aflau într-o zonă aglomerată și au intrat într-o confruntare verbală

Ambii indivizi au scos arme și au început să se tragă unul împotriva celuilalt.

Medicul legist va stabili identitatea victimelor, împreună cu natura și cauza morții în zilele viitoare.

Primarul din Minneapolis, Jacob Frey, abordează o altă noapte de violență din Minneapolis, inclusiv două decese în Downtown și una în nordul Minneapolis.

„Noaptea trecută a adus din nou vești tragice. Din nou, conștiința noastră colectivă este șocată. Viețile s-au pierdut în nordul nostru și în centrul orașului. Și suntem lăsați să procesăm realitatea că gloanțele au lovit oameni inocenți.

Citește și: Multiple atacuri cu cuțitul în Amsterdam. Un mort și patru răniți

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here