Ludovic Orban, după anunțul lui Cîțu privind candidatura la şefia PNL: „Avem în față o competiție frumoasă” Ludovic Orban, reacţie după anunţul lui Florin Cîţu: Echipa mea este PNL

0
116

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a reacționat după anunțul premierului Florin Cîțu privind candidatura la şefia Partidului Naţional Liberal.

Ludovic Orban a venit singur la Consiliul Naţional al PNL și a spus că, din punctul său de vedere, echipa sa este partidul.

Din punctul meu de vedere, echipa mea este Partidul Naţional Liberal”, a spus Orban.

Întrebat dacă va rămâne preşedinte al Camerei Deputaţilor în orice condiţie, oricine va câştiga alegerile interne din PNL, Orban a spus că acest lucru îl vor stabili cei care vor avea drept de reprezentare în organismele statutare din partid.

„Sunt prevederi statutare care se aplică şi care stabilesc care sunt organismele statutare care iau decizii legate de susţinerea reprezentanţilor PNL în funcţii publice, iar acele decizii nu vor fi luate decât după Congres de toţi aceia care vor fi aleşi în funcţii care le dau drept de reprezentare în organismele statutare. Avem în faţă o competiţie frumoasă, avem în faţă o ocazie de a prezenta viziunea, obiectivele, proiectele fiecăruia dintre candidaţi, astfel încât să arătăm românilor că PNL este un partid cu resursă umană puternică, PNL este un partid care are capacitatea să asigure buna guvernare de care are nevoie România”, a mai spus Ludovic Orban.

Florin Cîţu candidează la preşedinţia Partidului Naţional Liberal

Florin Cîţu candidează la preşedinţia Partidului Naţional Liberal, potrivit anunţului făcut duminică de premier.

„Colegi liberali, dragi români, mulțumesc că sunteți alături de mine când fac acest anunț important pentru partid, pentru România si pentru mine. Am decis să mă înscriu în competiția pentru președinția Partidului Național Liberal. Le mulțumesc și liderilor puternici din PNL care au crezut în mine din primul moment în care m-am înscris în partid și care și astăzi mă susțin și fac parte din echipa mea”, a anunțat Florin Cîțu.

 „PNL are nevoie de un suflu nou”

O să vă spun ce vreau și de ce candidez. PNL are nevoie de un suflu nou, în același timp să ducă mai departe principiile liberale. Promisiuni auziți zilnic. Eu v-am obișnuit cu mai puține vorbe, mai multe fapte. Mă voi asigura că PNL va fi cel puțin 8 ani la guvernare. Vă spun că voi câștiga, nu există altă variantă și vă invit și pe voi, colegi liberali, să faceți parte din echipa câștigătoare.”, a declarat Florin Cîțu.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here