Un român s-a întors din Italia cu o armă letală. Tânărul era hotârât să ucidă pentru răzbunare

0
101

Un tânăr român, în vârstă de 20 de ani, din localitatea doljeană Băileşti, s-a întors din Italia pentru a regla niște conturi cu câţiva prieteni mai vechi. El a fost arestat preventiv deoarece există indicii că bărbatul era hotărâtă să ucidă.

Tânărul de 20 de ani se întorsese din Italia și recent avusese o altercaţie cu un grup de cetăţeni români. Înainte de a reveni în ţară, românul şi-a procurat un pistol şi aproape 20 de cartuşe.

Poliţiştii au primit informaţia că tânărul ar fi introdus în ţară un pistol şi s-au deplasat la domiciliul acestuia.

„A luat arma să se răzbune”

Era hotărât să ucidă. Altfel de ce să aducă acasă o astfel de armă, o armă letală.Din câte am înţeles de câţiva apropiaţi de-ai lui, dorea să regleze nişte conturi, am auzit că a fost scandal mare în Italia. L-au bătut, a fost vorba probabil şi de ceva bani la mijloc. Nu ştiu, zvonuri sunt multe. Cert e că arma a luat-o hotărât să se răzbune, a declarat oamenilor legii unul dintre vecinii băiatului, potrivit Adevărul.

În urma percheziţiei efectuate la locuinţa unui tânăr de 20 ani, din Băileşti, poliţiştii au găsit o armă letală, un încărcător aferent armei în care se aflau patru cartuşe, iar într-un portofel au fost găsite alte 15 cartuşe. Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul nu figurează ca deţinător legal de arme şi muniţii. Arma, încărcătorul şi muniţia aferentă au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Judecătorii au dispus arestarea preventivă a tânărului pentru o perioadă de 30 de zile.Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată cu arme şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here