Marcel Vela îl susține pe Ludovic Orban la alegerile din PNL

0
200

Fostul ministru de Interne, Marcel Vela, actual președinte al PNL Caraș-Severin, a declarat sâmbătă, într-o conferință de presă, că îl susține pe Ludovic Orban pentru un nou mandat, cel mai bun argument fiind că a condus România „în cel mai dramatic an de după al doilea Război Mondial”.

Vela a precizat că el și organizația PNL Caraș-Severin vor fi alături de Ludovic Orban pentru a câștiga un nou mandat de președinte al partidului, la Congresul din 25 septembrie, funcție pentru care mai candidează și premierul Florin Cîțu.

„Și eu ca președinte, sunt alături de domnia sa, în echipa sa și filiala și-a manifestat, așa cum știți că și în luna martie am votat în biroul județean susținerea candidaturii domnului Ludovic Orban ca și în viitor la competiția din luna septembrie să fim alături de domnia sa. Argumentele sunt foarte multe, pot spune în câteva cuvinte doar că a dovedit ca premier, în cel mai dramatic an al României de după cel de-Al Doilea Război Mondial, că a avut curajul și priceperea să guverneze România și să salveze vieți. O spun în cunoștință de cauză și nu doresc să intru în argumente, în probe, în motive, o știți cu toții”, a spus Vela, citat de Mediafax.

Ludovic Orban, atac la Florin Cîțu: Nu poți vorbi de suflu nou în PNL cu o echipă în care sunt Gorghiu, Turcan, Boc sau Flutur

Liderul PNL, Ludovic Orban, l-a atacat sâmbătă, la Reșița, pe Florin Cîțu, contracandidatul său la funcția de președinte al partidului, spunând că nu poți vorbi de suflu nou cu o echipă în care sunt Alina Gorghiu, Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur și, în acest caz, ar trebui redefinit „suflul nou”.

Astfel, el a lansat un nou atac la adresa contracandidatului său, Florin Cîțu, care este văzut ca un președinte care va aduce un suflu nou în partid.

„Acum, sigur, ca să vorbești de un suflu nou cu o echipă în spate care o are pe Alina Gorghiu, pe Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Victor Paul Dobre, Florin Roman și așa mai departe, ca să nu fac o listă chiar, să vorbești de un suflu nou, mă rog, trebuie definit ce înseamnă un suflu nou. Știți, eu sunt un om modern, un om care întotdeauna m-am adaptat, care am încercat întotdeauna să văd, să mă mișc în sensul în care se mișcă societatea și la fel au fost foarte mulți dintre colaboratorii mei și eu cred că așa e normal, așa e firesc, orice instituție trebuie să se adapteze”, a spus Orban, citat de Mediafax.


CITEȘTE ȘI:


Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here