Idila dintre Daniela Vlădescu și Nicu Ceaușescu. Adevărul despre relația dintre celebra soprană și ”Prințișor”

0
140

Daniela Vlădescu, în vârstă de 64 de ani, este o renumită soprană. Aceasta este cunoscută și pentru idila pe care a avut-o, în perioada comunismului, cu Nicu Ceaușescu, fiul cel mic al fostului dictator Nicolae Ceaușescu. Artista lirică a povestit, însă, că povestea de dragoste dintre ea și ”Prințișor” nu a fost deloc una fericită.

Povestea de dragoste dintre soprana Daniela Vlădescu și Nicu Ceaușescu, fiul cel mic al lui Nicolae Ceaușescu și al Elenei Ceaușescu, s-a întins pe o perioadă de patru ani. Nicu Ceaușescu a încetat din viață în anul 1996, într-un spital din Viena. Acea ciroză hepatică.

Daniela Vlădescu a afirmat, într-un interviu pentru Antena 1 că Nicu Ceaușescu nu a iubit-o. De asemenea, artista lirică a dezvăluit că părinții săi nu au știut despre idila dintre ea și cel supranumit ”Prințișorul” timp de un an.

”Am fost foarte dezamăgită și ceea ce am primit înapoi a fost pedeapsă, nu recompensă. El nu m-a iubit. Eu mi-am pus pe tavă toată viața, au trecut 35 de ani de când l-am cunoscut. N-a fost singura iubire a vieții mele, mereu am iubit făcând sacrificii”, a spus soprana.

”Ei n-au știut de relația mea un an de zile, au aflat printre prieteni, lor le-a fost rușine cu relația mea, ei erau niște oameni curați, de onoare, pentru ei a fost o suferință. Lor le-a fost rușine în momentul în care au văzut că nu a merită”, a completat Daniel Vlădescu.

Daniela Vlădescu, despre relația cu Nicu Ceaușescu: ”Am fost foarte dezamăgită și ceea ce am primit înapoi a fost pedeapsă

Idila dintre Daniela Vlădescu și Nicu Ceaușescu

Într-un interviu din urmă cu ceva timp, pentru revista Tango, Daniela Vlădescu scotea la iveală și alte amănunte despre relația cu Nicu Ceaușescu. Soprana mărturisea că relația a afectat-o și, de asemenea, a fost afectată de faptul că s-a spus că ar fi avut o viață de lux în acea perioadă.

”Relația a fost nedreaptă pentru că a fost unilaterală și așa cum unii au vrut s-o prezinte ca o mare iubire reciprocă, nu a fost așa. Dacă nu-ți spune niciodată că te iubește și nu-ți spune niciodată că-i e dor de tine… Iar că să-mi dovedească prin fapte, asta cu certitudine n-a făcut-o, dar măcar să fi spus o dată… Relația a durat patru ani, de fapt patru ani de tristețe, de singurătate. M-a afectat relația, și apoi m-a afectat și că am fost judecată c-am avut o viață de lux, deși eu n-am profitat cu absolut nimic de această relație, n-am avut nevoie de nimic”, spunea aceasta.

Daniela Vlădescu, despre relația cu Nicu Ceaușescu: Relația a durat patru ani, de fapt patru ani de tristețe, de singurătate.

Daniela Vlădescu dezvăluia și cum a reacționat Nicu Ceaușescu atunci când i-a spus să o lase să-și vadă de viața și de cariera sa.

”N-am crezut niciodată că relația va merge. Și culmea este că în vara anului 1989 m-am decis să rup legătura pentru că am suferit foarte mult, m-am îmbolnăvit iar la gât. L-am rugat să mă lase să-mi reiau cariera și să-mi văd de viața mea și i-am spus la revedere. Faptul că i-am spus la revedere l-a iritat, pe moment am primit amenințări că voi fi distrusă, a doua seară erau lacrimi la telefon că nu poate fără mine, deși se putea foarte bine fără mine, o simțisem pe pielea mea”, a dezvăluit artista.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here