Horoscopul zilei de 14 iulie 2021

0
119

Horoscopul zilei de 14 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

După ziua de ieri în care Venus și Marte și-au unit energiile în zodia Leu, la 30 de ani distanță de la ultima lor întâlnire aici, iată că astăzi, Luna traverseză zodia Fecioară și ne readuce cu picioarele pe pământ. Este o zi în care răbdarea, atenția la detalii, pragmatismul și atitudinea mai rezervată ne devin atuuri.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 14 iulie 2021

Dragoste

Încă te afli sub impactul conjuncției de ieri care l-a implicat pe guvernatorul tău, dar și pe Venus, guvernatoarea relațiilor tale, deci șansele de a începe o relație sunt în continuare mari, dar și de a trăi momente fierbinți alături de partener, dacă ai o relație.

Carieră și bani

Luna traversează astăzi sectorul muncii tale și te mai responsabilizează după zilele anterioare când atenția ta a fost canalizată către distracție. Va fi mai greu să te ții de program, dar poți face progrese cu proiecte mai vechi sau amânate și astfel să le aduci la zi.

Sănătate

Atât Luna, cât și Marte te susțin în planul sănătății. Te simți bine și ai energie cât cuprinde, iar dacă apar momente de moleșeală le depășești rapid.

Horoscop zilnic Taur – 14 iulie 2021

Dragoste

Luna tranzitează astăzi sectorul ubirii tale și te susține puternic să ieși din casă și să cunoști persoane noi, astfel că nu este deloc exclus să se înfiripeze o idilă. În cuplu îți exprimi mai ușor și cu patos sentimentele.

Carieră și bani

Este o zi foarte creativă pentru tine și poți profita din plin să-ți exprimi talentele și latura mai artistică.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci din contră mai multă dărință de a te dedica pasiunilor tale și hobby-urilor.

Horoscop zilnic Gemeni – 14 iulie 2021

Dragoste

Ai puțin mai multă grijă la cum pui problema în familie, la cum discuți cu părinții că ai tendința de a fi prea incisiv.

Carieră și bani

Atebția ta se va canaliza astăzi către casă și mai puțin către latura profesională. O zi bună să cumperi niște obiecte de decor sau să faci unele reorganizări, reparații.

Sănătate

Starea emoțională este bună în ciuda faptului că ești mai întors către trtecut și amintirile te pot invada mai ușor.

Horoscop zilnic Rac – 14 iulie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru a-ți comunica sentimentele și emoțiile. Astăzi poți vorbi cu cei dragi și poți ămuri multe chestiuni ce țin de viața de cuplu.

Carieră și bani

Poți rezolva situații ce țin de acte, documente, facturi. Totodată, este o zi foarte bună pentru negocieri și susținut examene sau interviuri.

Sănătate

Faptul că îți deschizi sufletul și spui ce te apasă te va ajuta foarte mult să te eliberezi de presiuni. De asemenea, o plimbare te poate relaxa mental foarte mult.

Horoscop zilnic Leu – 14 iulie 2021

Dragoste

Tensiunile în relațiile cu ceilalți nu s-au dus de tot, așa că astăzi încearcă să nu fii prea orgolios. În continuare cei singuri au șanse să se îndrăgostească.

Carieră și bani

O zi bună să rezolvi chestiuni financiare, să returnezi o datorie, să achiți o factură sau să cumperi ceva ce-ți doreai de multă vreme.

Sănătate

Faptul că începi să-ți recapeți încrederea în tine, pas cu pas, te ajută să te simți mai bine la modul general. Ai o energie debordantă.

Horoscop zilnic Fecioară – 14 iulie 2021

Dragoste

Luna tranzitează zodia ta și te susține din punct de vedere emoțional, mai ales după ce zilele trecute este posibil să fi avut niște stări mai apăsătoare.

Carieră și bani

O zi bună să discuți cu cei cu care lucrezi și să iei decizii înbțelepte în plan profesional. Ai mai multă răbdare și simți practic și ast ate ajută să-ți rezolvi sarcinile curente.

Sănătate

Cum Luna a intrat în semnul tău, starea generală se va îmbunătăți, inclusiv o afecțiune care ți-a dat bătăi de cap se va ameliora.

Horoscop zilnic Balanță – 14 iulie 2021

Dragoste

Te bucuri de suportul prietenilor astăzi și le poți asculta sfaturile. Poți planifica, dacă nu o întâlnire față în față, cel puțin un dating online cu o persoană care-ți place.

Carieră și bani

Sunt nativi care sunt acaparați de responsabilități astăzi și ar trebui să le detașeze pentru a nu se suprasolicita.

Sănătate

Vocea ta interioară vorbește cu tine și ar fi ideal să o asculți dacă-ți transmite mesaje legate de starea de sănătate, mai ales dacă te știi cu afecțiuni cronice. Odihnește-te mai mult!

Horoscop zilnic Scorpion – 14 iulie 2021

Dragoste

Te bucuri de popularitate în anturaj și prietenii roiesc în jurul tău. Poți primi sfaturi bune, dar și tu la rândul tău le poți oferi sfaturi. Este vorba de o susținere reciprocă care te bucură.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună din punct de vedere profesional și poți profita pentru a te afirma și le arăta celorlalți capacitățile tale. Cere-ți drepturile într-un context în care știi că meriți lauri.

Sănătate

Cu guvernatorul tău, Marte, în zodia Leu, te bucuri de multă energie, entuziasm și poftă de viață.

Horoscop zilnic Săgetător – 14 iulie 2021

Dragoste

Încearcă astăzi să nu-ți impui ideile și autoritatea în fața celorlalți, mai ales în fața partenerului care te poate percepe greșit.

Carieră și bani

Ai obiective îndrăznețe, dar fii răbdător și perseverent și nu ceda gândurilor mai negativiste. Urmărește-ți strategiile de afirmare. Zi bună pentru rezolvări financiare.

Sănătate

Acceptă și ajutorul celorlalți atunci când simți că nu mai poți face față, fie că este vorba fizic, fie emoțional.

Horoscop zilnic Capricorn – 14 iulie 2021

Dragoste

Azi te bucuri de o stare emoțională liniștită și în sfârșit poți să-ți pui ordine în idei și să tragi unele concluzii legate de anumite principii și convingeri după care te ghidai.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru studiu și pentru a explora noi tărâmuri, noi domenii care te interesează sau te pasionează.

Sănătate

Fie că ai vise, fie că ai idealuri înalte, nu-ți pierde speranța în ciuda unor descurajări primite de la ceilalți.

Horoscop zilnic Vărsător – 14 iulie 2021

Dragoste

Se întrevăd dialoguri mai tensionate cu partenerul de viață pe tema banilor sau pe tema vieții intime, care nu se ridică la standardele tale.

Carieră și bani

Poți rezolva unele situații ce țin de bunuri patrimoniale sau poți obține unele aprobări. O zi bună să analizezi niște posibile viitoare investiții și să discuți cu cei implicați.

Sănătate

Starea emoțională poate fi mai apăsătoare, mai ales dacă trebuie să renunți forțat la ceva ce-ți place sau ce îți doreai.

Horoscop zilnic Pești – 14 iulie 2021

Dragoste

Ai grijă la tendința de a acorda prea multă atenție zonei profesionale și prea puțină celei sentimentale. Partenerul de viață îți poaet reproșa lipsa de implicare.

Carieră și bani

Din punct de vedere profesional este o zi foarte bună pentru negocieri, pentru semnat acte și demarat noi colaborări. Ajungi mai ușor la înțelegeri cu cei din jur.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here