Un român, acuzat de furtul lenjeriei intime de damă, în Spania. Bărbatul urca noaptea pe balcoane

0
789

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost arestat în Logroño pentru că a furat lenjerie intimă din balcoanele localnicilor.

Evenimentul neașteptat a avut loc în Logroño, un oraș situat în nordul Spaniei, când un tânăr de 22 de ani a fost arestat pentru că a urcat în balconale caselor și a furat lenjerie de corp pentru femei în primele ore ale dimineții. Jefuirile neobișnuite au fost înregistrate de o vecină care a decis să instaleze camere foto după ce hainele ei au dispărut.

Vecina, căreia îi lipseau lenjeria de corp, a rezolvat misterul după ce a pus camere pe balconul ei pentru a afla ce se întâmplă. În acest fel, hoțul a fost înregistrat în timpul comiterii jafurilor și, în consecință, agenții Unității de Criminalitate Specializată și Violentă (UDEV) l-au identificat pe presupusul autor și l-au arestat.

Victimele s-au deplasat la sediul superior al Poliției Naționale din La Rioja pentru a raporta furtul de îmbrăcăminte intimă, mai mult de cincisprezece piese în total. Toți au raportat că nu era prima dată când aceste evenimente li se întâmplau.

Mod de operare

Victimele au semnalat în plângerile lor furtul „lenjeriei de damă” care atârna pe sârmă.

Într-unul dintre cazuri, una dintre victime, care s-a confruntat cu astfel de evenimente, și-a instalat o cameră de securitate pe balcon, putând observa cum un bărbat, în zori, a urcat pe balconul său pentru a merge la haine și a selecta diverse veșminte de damă pentru ca ulterior să fugă.

Toate faptele au avut loc în zori.

Ancheta a condus la identificarea unui tânăr, de 22 de ani, de naționalitate română și cu domiciliul în Logroño, care nu are antecedente penale.

În urma anchetei, s-a stabilit că hoțul comitea jafurile după ce pleca de la serviciu, din tura de noapte. Bărbatul mergea la diferite locuințe, toate din Logroño, de unde fura hainele cu ajutorul unei scări.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here