„Vă găuresc, nu stau la discuție cu voi!”. Ce au găsit polițiștii în urma perchezițiilor

0
74

Un pistol, o pușcă, un topor fac parte din „arsenalul” unor bărbați care s-au filmat proferând amenințări și au publicat imaginile în timp real pe o platformă de socializare. La vederea imaginilor, polițiștii din Argeș s-au autosesizat, miercuri, iar joi dimineață au făcut percheziții la domiciliul a doi bărbați indentificați.

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș s-au sesizat, din oficiu, miercuri, în urma apariției în mediul online a unui videoclip, filmat în timp real și încărcat pe o platformă de socializare, în care mai multe persoane proferau amenințări și manipulau diverse arme, a trasmis IPJ Argeș.

„Am muniție de vă distrug pe toți”

„Vă găuresc pe toți, băga-mi-aș … în rasa voastră! Ca să știți cum stați”, „Vă găuresc, nu stau la discuție cu voi!”, „Am muniție de vă distrug pe toți” sunt doar câteva dintre amenințările unuia dintre bărbații care apar în filmarea publicată în timp real pe rețelele de socializare.

„Nu sunt de-alea de jucărie de care vă cumpărați voi din târg, la 50 de lei”, a precizat un altul.

Astfel, în dimineața zilei joi, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, au efectuat două percheziții domiciliare, în localitatea Bârla, la locuințele a doi barbați, de 40, respectiv 22 de ani.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o armă neletală cu aer comprimat, supusă autorizării, 80 de proiectile metalice, 2 săbii și un pistol de tip airsoft.

Potrivit IPJ Argeș, p persoană a fost condusă la sediul poliției pentru audieri.

În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și amenințare, urmând ca după administrarea probatoriului să fie luate măsurile legale care se impun, au anunțat oamenii legii.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here