Ovidiu Lipan Țăndărică a semnat pentru demiterea primarului Clotilde Armand

0
112

Ovidiu Lipan Țăndărică se implică în demersul public de îndepărtare din funcție  a edilului Clotilde Armand. Artistul a acceptat să semneze pentru demiterea primarului de la Sectorul 1. Situația din cel mai mare și important sector al Capitalei nu-l putea lăsa indiferent pe întâiul percuționist al României.

„Țăndărică a semnat!”, au scris social-democrații pe Facebook, anunțând această victorie.

„Artistul-simbol care a reprezentat cel mai bine ideea de libertate în România comunistă”

„Ovidiu Lipan Țăndărică a ales astăzi să se implice în inițiativa de demitere a primarului USR-ist de la #sectorul1.

Omul şi Artistul-simbol, care a reprezentat cel mai bine ideea de libertate în România comunistă, s-a alăturat demersului nostru.

Ovidiu Lipan își dorește ca, așa cum va lansa pe 15 septembrie încă un proiect cultural de valorizare a României, și sectorul 1 să redevină un reper al evenimentelor de clasă, al muzicii bune și al spiritului, nu un fief al gunoaielor, șobolanilor, abuzului și incompetenței.

Suntem din ce în ce mai mulți pentru #capitalacapitalei. Sfidând orice limită a bunului simț, edilul om-nou și-a luat concediu în starea de alertă instituită chiar la solicitarea sa și simulează buna administrare a urbei lansând jumătăți de adevăr pe rețelele de socializare”, au scris social-democrații.

În imaginea postată pe Facebook alături de Ovidiu Lipan Țăndărică stă Alexandru Petrescu, fost ministru și actual vicepreședinte PSD Sector 1.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here