Cele mai bune parfumuri de vara pentru barbati

0
150

A venit vara și trebuie să ne reînnoim parfumurile pentru a ne simți mai proaspeți. De aceea, dacă vrei să cumperi un parfum bărbat de vară, acest articol te va ajuta să decizi.

Așadar, dragă cititorule, dacă ai nevoie de o schimbare expresă a parfumului, ți-am făcut un clasament actualizat cu cele mai proaspete colonii perfecte pentru a-ți salva vara.

Invictus Legend, de Paco Rabanne

O nouă versiune a Invictus care păstrează unele trăsături caracteristice din original, cum ar fi senzația de prospețime și virilitate. Mirosul este o combinație de condimente multiple precum elixirul de lauri sau miere, amestecat cu note florale și fructate care se așază pe o bază lemnoasă.

Eternity, de Calvin Klein

Un parfum clasic și răcoritor care este o expresie singulară a vitalității și a încrederii care caracterizează senzualitatea masculină a bărbaților contemporani.

Versace pour homme, de Versace

Notele citrice de portocală amară sunt amestecate cu chihlimbar și mușcată în acest parfum al cărui punct masculin este asigurat de lemnul de cedru, utilizat pe scară largă în parfumurile pentru bărbați. O esență clasică și cosmopolită, care a fost creată cu ingrediente proaspete și fructate.

Aqua Fresca Extreme, de Adolfo Dominguez

Parfum absolut cu prezența mușchiului de stejar, acoperit cu aldehide marine, într-un mediu vital de iarbă proaspătă, măr și rozmarin.

Ultra Blue, de Ralph Lauren

O senzație proaspătă, citrică și sărată, care persistă în aroma acestui parfum. Este inspirat de latura mai activă a bărbatului Polo Blue.

Sauvage, de Dior

Notele sale de vârf strălucitoare explodează datorită prospețimii suculente a bergamotei din Reggio di Calabria. Trăsătura sa puternic lemnoasă are semnătura Ambroxan, provenind din prețiosul chihlimbar. Gasiti Dior parfum pe emag.ro

001, de Loewe

Acest parfum combină notele de vârf de mandarină și bergamotă și o secțiune centrală din lemn de santal indian cu subtonuri de cedru și mosc.

 

The One, de Dolce & Gabbana

Un parfum conceput pentru acei bărbați eleganți, atrăgători și sofisticați cărora le place să aibă grijă de ei înșiși. Este un parfum plin de viață și este ca o gură de aer proaspăt în plămâni. Un mare succes în această perioadă a anului.

Acqua di Gio, de Giorgio Armani

Necesar în lunile de vară, acest parfum reprezintă puterea masculină în expresia sa cea mai pură. Este unul dintre cele mai bune parfumuri, mirosul sau fiind o sărbătoare a notelor marine și florale precum iasomia, teza sau rozmarinul; eventual fructat ca si kaki.

L’eau D’issey, de Issey Miyake

Un parfum lemnos cu note parfumate de grapefruit din Florida, bergamotă, nucșoară indoneziană, vetiver haitian și cedru Virginia. Toate acestea se traduc într-un impuls de energie ca dușul după orice antrenament.

212 VIP, de Carolina Herrera

Un elixir irezistibil pentru cei mai îndrăzneți. Acesta este un parfum care, atunci când trece, lasă o urmă. Notele sale de parfum original sunt: tei, vodcă cu mentă înghețată și lemn.

Eau de Rochas, de Marcel Rochas

Fără îndoială, un clasic al verii pentru puterea sa răcoritoare, apreciată încă de la primele „pufuri”. Notele sale aromatice de verbină, mandarină, chiparos, boabe de gin și vetiver se desfășoară pe un fundal lemnos.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here