Deputatul PNL Florin Roman, atac la Ludovic Orban

0
55

Deputatul PNL Florin Roman, propus de grupul PNL să preia interimar preşedinţia Camerei Deputaţilor, l-a atacat, miercuri, printr-o postare pe contul său de Facebook, pe fostul lider PNL Ludovic Orban, după anunţul acestuia privind demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaților. „PNL a fost bun pentru Ludovic Orban doar cât timp a fost condus de el! Acum nu mai este bun, pentru ca nu mai e el! Asta este filosofia unui om care își încheie marea lui aventura politica!”, a scris el, printre altele.

„Am refuzat până azi să-i răspund public lui Ludovic Orban, la atacurile neîncetate de câteva luni la adresa PNL, a premierului PNL, a preşedintelui României şi a liderilor PNL. Nu o să-i răspund nici azi, pentru că, la cât rău a făcut în ultima perioadă PNL, nici nu merită. Nici el, nici argaţii lui! O să transmit însă liberalilor adevăraţi care iubesc partidul, nu celor care sunt loiali unui om, câteva gânduri, pentru ca altfel, doar vocea ultimului mohican al unei generaţii politice eşuate se va auzi. Am lucrat cot la cot cu Ludovic Orban. La greu! Că la bine s-a înconjurat de ţuţeri, cum îi place să spună”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Deputatul PNL susține că Ludovic Orban a ajuns premier „prin voturi ale parlamentarilor PSD”.

„Dacă nu este în stare sa mulţumească PNL şi lui Klaus Iohannis, măcar să mulţumească PSD, care l-a votat premier. Atunci, lui Ludovic Orban nu-i mirosea PSD. Drept dovadă, după ce a ajuns premier nu a atacat niciodată PSD! Era prea ocupat sa înjure liderii PNL”, a mai precizat Florin Roman.

Mai mult, Roman îl acuză pe Orban că, în cele 4 luni de competiţie internă, „a tocat zi de zi PNL, făcând jocul PSD”.

„Ne-a trădat în favoarea USR, la negocierea portofoliilor, cedând totul doar pentru ca el să fie preşedintele Camerei Deputatilor! Azi a demisionat! Zice el, ca din onoare! Fals! A renunţat la ceva ce nu mai avea din momentul in care a pierdut preşedinţia PNL într-un congres cu 5000 de oameni, pe care el şi l-a dorit!”, afirmă deputatul PNL.

De asemenea, Roman a precizat că „nu poți vorbi de onoare când tu îți împroști colegii zi de zi, ii ataci mizerabil, le faci dosare și îți bati joc de munca liberalilor”.

„Nu poţi să furi munca lui Rares Bogdan la alegerile europarlamentare, a lui Klaus Iohannis la prezidenţiale, a primarilor liberali la locale, spunând tu, Ludovic Orban, ca ai dus singur aceste batalii, doar tu şi ţuţerii tăi! Unii veniţi direct din simbria USR! PNL a fost bun pentru Ludovic Orban doar cât timp a fost condus de el! Acum nu mai este bun, pentru ca nu mai e el! Asta este filosofia unui om care îşi încheie marea lui aventura politica! Eu cel puţin îţi spun! La revedere Ludovic Orban! PNL este unul singur, cu sau fără tine!”, a încheiat deputatul liberal.

Ludovic Orban (fostul lider al PNL) și-a depus, miercuri, demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților, motivând că „nu mai poate să fie complice la decizii din interiorul PNL care îl obligau să încalce Constituția și unele principii morale”. Totodată, el a acuzat că „gruparea demolatoare” din PNL „calcă în picioare democrația”.

Ludovic Orban își depusese demisia din funcție, la partid

Luna trecută, după ce a pierdut alegerile interne pentru președinția PNL în fața lui Florin Cîțu, Orban a anunțat că și-a trimis demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților la partid pentru ca noul lider al formațiuii să o depună la Cameră atunci când va considera de cuviință.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here