Profesorul Virgil Păunescu, infectat cu coronavirus. Era vaccinat cu propriul ser anti-COVID-19

0
315

Profesorul Virgil Păunescu, medicul care s-a vaccinat cu serul anti-COVID produs chiar de el, este infectat cu Covid-19.

Medicul Virgil Păunescu de la Centrul de cercetare Oncogen de pe lângă Spitalul Județean Timișoara este infectat cu coronavirus, scrie opiniatimisoarei.ro.

Acesta nu s-ar fi vaccinat până în prezent cu serurile oficiale folosite în România.

Medicul a început să tușească vineri și rezultatul testului COVID a fost pozitiv.

Profesorul Păunescu a testat vaccinul pe el însuși

În primăvara lui 2020, Virgil Păunescu a anunțat că a descoperit un vaccin anti-COVID și l-a testat pe el însuși.

”Am decis să-mi administrez eu primul vaccinul dezvoltat la Oncogen, sa fiu eu primul voluntar. Ca urmare pe data de 14 Aprilie m-am vaccinat cu prima doză, iar in data de 28 Aprilie mi-am administrat a doua doza de vaccin”, a anunțat Virgil Paunescu, care s-a plâns că nu primește finanțare pentru cercetarea sa științifică.

Virgil Păunescu declara pentru GÂNDUL.RO, în luna martie 2021, faptul că în procesul de dezvoltare s-a depășit faza de testare pe animale.

Vicepreședintele Academiei de Științe Medicale din România, Virgil Păunescu, spunea că împreună cu colectivul de la Timișoara dezvoltă un vaccin anti-Covid foarte ușor de administrat care ar putea oferi imunitate cel puțin 17 ani, însă autoritățile din România nu au fost interesate de acest lucru. Și acesta puncta faptul că România poate să facă vaccinuri, dar nu le poate produce în acest moment. Specialistul a specificat faptul că tehnologia de la Institutul Cantacuzino nu mai corespunde standardelor europene.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here