O nouă descoperire șocantă. Cadavrul unui copil fără picioare, găsit lângă un cimitir din Arad

0
413

Un nou eveniment șocant a avut loc în Arad. Un copil de aproximativ opt ani a fost descoperit mort, fără picioare, lângă cimitirul din cartierul Bujac.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat că a găsit talpa unui picior ars, iar în apropiere se află mai multe lucruri incendiate.

Potrivit Adevărul.ro, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au găsit, la aproximativ 100 de metri de locul în care au fost găsite resturile umane arse, cadavrul unui copil de aproximativ opt ani, fără picioare. Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, făcându-se cercetări pentru omor.

Totuși, în zona respectivă nu a fost anunțată dispariția niciunui copil.

Descoperirea vine la mai puțin de jumătate de an de la momentul în care un om de afaceri a fost aruncat în aer și a decedat.

Citește și…

Cadavrul unei fete dispărute în urmă cu 15 ani, găsit îngropat în curte

O altă descoperire șocantă a avut loc în Neamț. La data de 20 octombrie 2021, cadavrul unei fete care a dispărut în urmă cu 15 ani, alături de mama ei, a fost găsit îngropat în curtea locuinţei tatălui ei.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț a anunțat că s-a înregistrat dosar penal ca urmare a unei sesizări vizând dispariţia, în anul 2006, a două victime, mamă şi fiică minoră, existând posibilitatea ca persoanele dispărute să fi fost la acel moment ucise.

Astfel, s-a efectuat o percheziţie domiciliară la o locuinţă din oraşul Târgu Neamţ, loc în care au fost descoperite rămăşiţele unui cadavru uman, posibil al unei persoanei minore, ce erau îngropate în curtea casei.

ersoana care deține locuința este chiar tatăl uneia din victimele date dispărute în anul 2006, astfel că bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost sesizat Tribunalul Neamţ cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând de miercuri, pentru omor calificat.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here