Două persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit pe Calea Dorobanților

0
84

Un accident rutier a avut loc, luni seară, în jurul orei 21.05, la intersecția dintre Calea Dorobanți/Str. Teheran Au fost implicate patru autovehicule, din care două autovehicule în mișcare și două autovehicule parcate.

Conducătorul unui autovehicul, în vârstă de 22 de ani, care se deplasa pe Calea Dorobanți, dinspre Piața Dorobanți către Piața Charles de Gaulle, când a ajuns la intersecția dintre Calea Dorobanți și Str. Teheran a intrat în coliziune cu un autovehicul, condus de o femeie în vârstă de 34 de ani, care se deplasa pe sensul opus de circulație.

Din impact, primul autovehicul a pătruns pe trotuar, a lovit un stâlp și a avariat două autovehicule parcate pe trotuar.  Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În urma accidentului rutier, două persoane au fost rănite, șoferita de 34 de ani și o pasageră de 23 de ani din celălalt autovehicul. Acestea au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În acest caz se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurarilor producerii accidentului rutier.

Video: ISU-BIF


Vă recomandăm și:

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here