Urmează valul 5 al pandemiei

1
238

Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății, spune că vom avea parte un nou val COVID, dacă populația nu se va vaccina.

Cseke Attila consideră că, dacă nu ajungem la o rată de acoperire vaccinală de 70%, vom avea ”şi valul 5, s-ar putea să avem şi alt val”.

”Ideea e că noi aici nu putem să ne oprim la 40% sau la 50%. Asta trebuie să înţelegem cu toţii.

Chiar dacă valul acesta 4 la un moment dat va trece şi întrebarea este cum va trece dar evident va trece, noi, dacă ne oprim dacă nu continuăm şi nu mergem până la 70% – peste 70% noi vom avea şi valul 5, s-ar putea să avem şi alt val”, a declarat ministrul interimar al Sănătăţii, la Digi 24.

„Toţi vom fi imunizaţi. Întrebarea e cum vrem să ne imunizăm”

”Eu dacă am jumătate de populaţie în continuare nevaccinată, hai să spunem că ajungem la 50%, totuşi, sunt 10 milioane de persoane. Sigur, o parte dintre ei mai sunt imunizaţi că au trecut prin boală şi mai este acea discuţie pe care trebuie să o spunem întotdeauna, că toţi vom fi imunizaţi.

Trebuie să fim conştienţi de acest lucru. Întrebarea e cum vrem să ne imunizăm? Calea mai uşoară şi de protecţie prin care ne apărăm pe noi înşine şi pe cei de lângă noi sau vrem să trecem prin boală cu toate riscurile unele dintre ele fatale” a mai adăugat ministrul.

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here